AlicanÇ isimli üyenin son içerikleri

1. A

5G geldi yorumlarınız neler?

Evet aynı ortamda deniyorum 4.5g daha hızlı çünkü sadece Turkcell'ın dediğine göre sadece o 5gbaz istasyonu kurmuş diğerleri 4.5g antenlerini 5g yapıp 5g diye yutturmaya çalışıyolar
  2. A

5G geldi yorumlarınız neler?

İzmir Karabağlar 12MBs 0.86MBs Samsung S24FE Turkcell
  3. A

Öneri Asus ROG Harpe Ace Mini Mouse Alınır mı?

[H4 id=''][/H4] Yılbaşından beri fareyi kullanıyorum (incehesap) fare güzel 80gramdan 40gram fareye geçtim fark çok belli oluyor açıkcası e-spor oynamadığım için 8k dongle almadım içinden 1k hz dongle çıkıyor ve kabloda çıkıyor şarj için ayrıca aynı kablo ile kabloluda oynuyabiliyorsunuz. Şarjı...
  4. A

🔥İndirim Asus Rog Harpe Ace Mini 3379TL (Resident Evil Requiem Hediyeli!)

Yılbaşından beri fareyi kullanıyorum (incehesap) fare güzel 80gramdan 40gram fareyegeçince fark çok belli oluyor açıkcası e-spor oynamadığım için 8k dongle almadım içinden 1k hz dongle çıkıyor ve kabloda çıkıyor şarj için ayrıca aynı kablo ile kabloluda oynuyabiliyorsunuz. Şarjı 1 hafta gidiyor.
  5. A

Bu laptop hakkında düşünceleriniz neler ?

O kadar uzman değilim. Diğer üyeler iyi bir model söylüyecektir.
  6. A

Bu laptop hakkında düşünceleriniz neler ?

Galiba bu modelde hall sensör sorunu vardı ondan dolayı önerilmiyordu bildiğim kadarıyla.
  7. A

Öneri Samsung S24, S25FE ve Honor 400 Pro Hangisini Tercih Etmeliyim?

Bataryası daha kalibre olamamış olabilir benim S24FE de öyleydi hızlı gidiyordu bir ,bir buçuk ay sonra düzeldi
  8. A

❌İndirim Bitti! JBL Charge 6 Bluetooth Hoparlör - 5.399 TL

Haklısınız çok iyi bir ürün.
  9. A

❌İndirim Bitti! JBL Charge 6 Bluetooth Hoparlör - 5.399 TL

6 kya media marktan almıştım mavisinini Ağustos'da sesi güzel tavsiye ederim
  10. A

Teka 12000 Btu Klima 19420

Vestel lg kompresör Klima demiyoruz biz traktör diyoruz düşsede alınmazdı.
  11. A

Teka 12000 Btu Klima 19420

Üreticisi Mideadır ürün iyidir fakat servis kısmında sorun yaşanabilir . Midea'nın extreme save plaformundadır bu ürün. Kaira plusla farkının olması kaira'nın midea prime platformundaki bir klima(epey gibi siteler yanlış bilgi veriyor üreticinin kendi sitesinden bakınız) midea prime midea...
  12. A

🔥İndirim Logıtech G PRO X 2 Lightspeed Kablosuz Oyuncu Kulaklığı 10.749 TL !

Mediamarkt üzerinden aldığım G435 pedlerinin değişmesi gerekiyordu garanti yoluyla 2günde değiştirilip verildi. Size herhalde kolaya kaçmak için öyle dediler.
  13. A

I7-13620H Laptop Alınır Mı?

bence 45watt alınmaz biri yorumda belirtmiş
  14. A

Tavsiye klima önerisi

Arçelik LG için dediğim yorumların kötü hali klima aynı Aliminyum boru ve vakum sorunu . Baymak klima ve servis sorunları yaşanabiliyor alınabilir. ECA açıkcası pek bir fikrim yok Haier üreticisi alınabilir. Samsung Servis sorunları var Fakat artık klimalarında aliminyum kullanmıyolar Bakıra...
  15. A

Tavsiye klima önerisi

Kaira ile aynı klima fakat bide 3000i serisi var Midea extreme save model tabanlıdır Kaira ve LG'den daha iyidir fakat fiyatı pahalıdır zor iklim koşullarında aradaki farkı çıkartır fakat onun dışında gerek yok. Siz alabilirsiniz(yalıtımınız kötüyse) fakat bütçeniz için sıkıntılı olabilir. Ek...
Geri