Evet aynı ortamda deniyorum 4.5g daha hızlı çünkü sadece Turkcell'ın dediğine göre sadece o 5gbaz istasyonu kurmuş diğerleri 4.5g antenlerini 5g yapıp 5g diye yutturmaya çalışıyolar
[H4 id=''][/H4]
Yılbaşından beri fareyi kullanıyorum (incehesap) fare güzel 80gramdan 40gram fareye geçtim fark çok belli oluyor açıkcası e-spor oynamadığım için 8k dongle almadım içinden 1k hz dongle çıkıyor ve kabloda çıkıyor şarj için ayrıca aynı kablo ile kabloluda oynuyabiliyorsunuz. Şarjı...
Yılbaşından beri fareyi kullanıyorum (incehesap) fare güzel 80gramdan 40gram fareyegeçince fark çok belli oluyor açıkcası e-spor oynamadığım için 8k dongle almadım içinden 1k hz dongle çıkıyor ve kabloda çıkıyor şarj için ayrıca aynı kablo ile kabloluda oynuyabiliyorsunuz. Şarjı 1 hafta gidiyor.
Üreticisi Mideadır ürün iyidir fakat servis kısmında sorun yaşanabilir .
Midea'nın extreme save plaformundadır bu ürün.
Kaira plusla farkının olması kaira'nın midea prime platformundaki bir klima(epey gibi siteler yanlış bilgi veriyor üreticinin kendi sitesinden bakınız)
midea prime midea...
Mediamarkt üzerinden aldığım G435 pedlerinin değişmesi gerekiyordu garanti yoluyla 2günde değiştirilip verildi.
Size herhalde kolaya kaçmak için öyle dediler.
Arçelik LG için dediğim yorumların kötü hali klima aynı Aliminyum boru ve vakum sorunu .
Baymak klima ve servis sorunları yaşanabiliyor alınabilir.
ECA açıkcası pek bir fikrim yok Haier üreticisi alınabilir.
Samsung Servis sorunları var Fakat artık klimalarında aliminyum kullanmıyolar Bakıra...
Kaira ile aynı klima fakat bide 3000i serisi var Midea extreme save model tabanlıdır Kaira ve LG'den daha iyidir fakat fiyatı pahalıdır zor iklim koşullarında aradaki farkı çıkartır fakat onun dışında gerek yok. Siz alabilirsiniz(yalıtımınız kötüyse) fakat bütçeniz için sıkıntılı olabilir.
Ek...