alicangndgdu isimli üyenin son içerikleri

1. A

Nvidia 1920x1080P de pubg mobilede görüntü yakınlar net uzaklar aşırı bulanık.

Selamin aleykum arkadaslae bir kac gun önce ekran kartımı değiştirdim rx580 gb'tan Rtx3060 12gb oc'ye geçiş yaptim fakat pubg mobilede 1920x1080 ayarlarda görüntüm uzaklar aşırı bulanık düşmanı görmek scope açmadığım surece neredeyse imkansız rx580de boyle bir sorun yaşamıyordum, DDU dan amd ve...
  2. A

oyunlarda bulanıklık ve çok uzaklarda pixsellik

Selamin aleyküm, hocam sorununuzu çozebildinzmi ayni sorunu yaşıyorum bende 1920x1080p de pubg mobilede görüntüm uzaklarda aşırı bulanik, arkadaşın dediği gibi DSR den 2 kya çektim görüntü baya düzeldi ama hala monitörüm 1080p olduğu icin tad alamıyorum 🤦‍♂️
  3. A

pubg emulatör görüntü titremesi

Merhabalar, ayni dorunu yasiyorum 1920x1080p de pubg mobile da görüntüm yakinlar bi tık net uzaklar berbat bulanık bi şekilde rx580de boyle bi sorun yoktu rtx3060 taktiktan sonra bu başıma geldi?
  4. A

oyunlarda uzakalr bulanık gözüküyor

Guncel **
  5. A

Yeni aldığım sistemde görüntü çok bulanık

Çozum bulabildinizmi? Ayni sorunu yasiyorum oyunlarda uzaklar cok aşırı bulanik
  6. A

oyunlarda uzakalr bulanık gözüküyor

Hocam ayni sorunu 3060la pubg mobilede yaşıyorum bundan once rx580 vardi berhanhi bi sikinti yoktu cozum bulabildinizmi?
  7. A

Pubg bulanık görüntü sorunu

Hocam selamlar bendede ayni problem var rx 580den rtx3060 12gb oc ye gecis yaptim pcye fotmat atarak temiz kurulum yaptim pubg mobilede 1920x1080p ayarlarda görüntüm aşiri bulanik berbat çözümünü buldunuzmu acaba?
Geri