AlicanK isimli üyenin son içerikleri

1. AlicanK

ASUS B650M-R Bios Problem

Battlefield 6 indirdim, secureboot kapalı olduğu için oyuna girmedi. Ondan sonra bir dizi işlem yapmam gerektiğini öğrendim, denerken de bios'un ayarlarını bozdum sanırım. Bios ayarlarında Launch CSM disabled'dı, enabled yaptım. Ondan sonra bir daha montiöre görüntü gelmedi. Bios pilini...
  2. AlicanK

Machenike G1 vs ATK Battleaxe

Sadece NBA oynayacağım. Machenike G1 - ATK Battleaxe arasından hangisini önerirsiniz? Battleaxe Pro işe Machenike arasında 600-700 lira oynuyor. Veya sadece NBA için bu kadar bütçeye gerek yok, daha ucuza şunu da alabilirsin diyeceğiniz önerileriniz varsa ona da açığım.
  3. AlicanK

2000₺ Civarında Klavye Önerisi

Çok teşekkür ederim. Monster’a fiyat olarak çıkabilirim ama çıkmak istemiyorum açıkçası. Dediğiniz gibi, birden 400₺ indirim yapmayı gerektirecek bir durum yok ortada. O yüzden minimumda tutmayı tercih ederim şimdilik. Rampage, GamePower, Frisby vs. almayı da düşünmüyorum bende. Oyun olarak...
  4. AlicanK

2000₺ Civarında Klavye Önerisi

1.500-2.000 arası klavye arıyorum. Bilek desteği, makro tuşlar olmalı. Bu anlamda isteklerimi tam karşılayan Pusat K3 vardı aslında ama fiyatı 1.800’den 2.300’e çıktı. Şuan mekanik olmayan Corsair K55’i beğendim ama mekanik olmaması çok sorun olur mu bilemedim.
  5. AlicanK

34" MONİTÖR TAVSİYESİ

https://www.hepsiburada.com/aoc-cu34g4z-34-240hz-1ms-hdmi-dp-adaptive-sync-hdr400-wqhd-fast-va-curved-1500r-gaming-monitor-p-HBCV00008TA92R?magaza=Aptek&utm_source=akakce&utm_medium=cpc&utm_campaign=sc%3Ahb-ecom.sr%3Aakakce.md%3Apricecomp&utm_content=agnm%3Ahb&wt_pc=akakce&adj_t=1fmpah5v_1fmqteof...
Geri