alicelikrigor isimli üyenin son içerikleri

1. A

Sistem Yük Altında Çöküyor. Arızalı Donanımı Tespit Edemiyorum.

İlk başta güç beslemelerinden şüphelendik. Ancak şu an ekran kartı ihtimalide var. Yinede ben daha çok anakarttan şüpheleniyorum. Nedeni ise şu benim sistem bileşenlerim tamamen kararsızlaştıktan sonra bu sorun ortaya çıktı. Yani işlemcim OC halde çok sorunsuz çalışırken yer yer anlık takılmalar...
  2. A

Ekran kartımda 3 tane 8 ping güç girişi var. Güç kablom ise 2 tane kablo 3 tane 8 pin uç şeklinde. Yani bir tane düz kablo bir tane Y tip iki uçlu kablo. Totalde 375w kadar sorun çıkarmaması lazım. Zaten sistemi 7-8 aydır bu şekilde sorunsuz kullanıyordum.
  3. A

PSU arızalı değil. Yeni sıfır PSU ile çalıştırdım. Sorun devam etti.
  4. A

Bana her şey olabilirmiş gibi geliyor.:D Normalde çok yoğun çalışıyordum. PC başına geçecek vaktim kalmıyordu. Ameliyat oldum 1 ay raporluyum PC arızlandı şansıma.
  5. A

Yeni PSU elime ulaştı. Yenice montajını tamamladım. Malesef sorunum devam ediyor.
  6. A

❌İndirim Bitti! Asus Tuf Tf120 Soğutucu Kasa Radyatör Fanı Beyaz - 449 TL Tekli

Arkadaşlar bu fanları birbirine bağlamak için ayrı kontrolcümü almam gerekiyor?
  7. A

❌İndirim Bitti! Asus Tuf Tf120 Soğutucu Kasa Radyatör Fanı Beyaz - 449 TL Tekli

5 tane asıldım. Teşekkürler bir kaç gündür fana arayışındaydım. Hatta daha bir saat öncesine kadar yerel esnaflardan eskiden kullandığım ama şimdi bulamadığım sarı renk yamuk kanatlı akasa fanlardan soruyordum. Bunlarda işimi görür.
  8. A

PSU garantiye yolladım. Sonucu burada paylaşacağım.
  9. A

işlemci ve ram test ettim sorun çıkmadı. VRAM testi başlar başlamaz hata verdi
  10. A

Ramleri söküp tek ram ile çalıştırdım. Yarım saat civarı oyun oynattı. Sonra yine resetledi şimdi diğer rami deneyeceğim. Ancak ne derece normaldir bilmiyorum ama sistem kapandıktan sonra söktüğüm ram çok bir sıcak geldi elime. Ancak oyun esnasında normalde 55-65 derece arası değerlerde oluyor...
Geri