Sıvı yağ, toz çay, nutella ve enerji içeceği gibi şeyler kabul etmiyor. Siparişteki ürünler akakçe üzerinden en uygun fiyat olarak kontrol edip aldıklarım. Aynı gruptaki ürünlerin daha uygun fiyata satışı yok. Duruma göre değerlendirirsiniz.
Arkadaşlar 5 ayrı bankanın mobil uygulamasına sorunsuz giriş yaptım. E devlet ve dijital vergi dairesi uygulamasına da sorunsuz giriş yapabildim. Bu tarz uygulamalar zaten NFC yok ise kimlik bilgileri ile giriş imkanı sağlıyor. NFC özelliği olsa iyi olurmuş evet ama NFC yok ise bedavaya verseler...
Telefon S23FE. Yaşadığım problem aşırı saçma ve kesinlikle yazılımsal bir durum. Telefondan birini aradığımda hem alttaki hem üstteki mikrofon çalışıyor. Ancak ses kalitesinden hands free de olduğunu anlayabiliyorum. WhatsApp üzerinden ses gönderdiğimde ise ses kaydı almıyor. WhatsApp üzerinden...
Bluetooth kulaklık kullanıyorum. Masaüstünde ve tarayıcıdan ses alırken ses kalitesinden çok memnunum. Ama oyuna girdiğim an sesin kalitesi aşırı düşüyor ve müthiş rahatsız edici bir duruma geliyor. Tarif etmesi zor ama derinlik algısı tamamen yok oluyor. Bir kaç yerde mikrofonu devre dışı...
Sistem donanımlarını doğru bir şekilde montajladım. Sistem ilk açılışta ekran kartı üzerinde anlık bir beyaz ışık yakıp bırakıyor. Kartmı sorunlu acaba diye kontrol etmek için kartın güç kablolarını söktüm ancak yine aynı tepkiyi veriyor.
Bu şekilde değilde 3x8pin kablosu olursa kafam daha rahat olacak. Soket falan yanıyor. Bide 6+2 den 850w 12+4den 600w veriyormuş oda biraz dengesiz geldi. Pin sayısı ve W olarak