alicelikrigor isimli üyenin son içerikleri

1. A

❌İndirim Bitti! BATTLE-AX B650M-PLUS WİFİ ANAKART 🔥4.999₺ ( Dip Fiyat + 3 Taksit )

6 aydır bu anakartı kullanıyorum. Gerçekten çok memnunum. Ben 6000tl almıştım.
  2. A

🔥İndirim AIGO A68 Red Switch Kablosuz klavye 1099 TL

Klavyeyi aldım. Yanınada gm80plus mouse aldım. Aslında pro alacaktım ancak çoğunluk hikayeli oyunlar oynadığım için vazgeçtim.
  3. A

🔥İndirim Migros Sanal Market ilk siparişe özel 1.500'e 500 TL indirim

Sıvı yağ, toz çay, nutella ve enerji içeceği gibi şeyler kabul etmiyor. Siparişteki ürünler akakçe üzerinden en uygun fiyat olarak kontrol edip aldıklarım. Aynı gruptaki ürünlerin daha uygun fiyata satışı yok. Duruma göre değerlendirirsiniz.
  4. A

🔥İndirim Maylo 3 Adet 32li Tuvalet Kağıdı 507₺

Hem sizede kalsın diye hemde önce bir deneyeyim sonra belki çok alırdım diye 1 adet aldım. Kargo dahil 101 lira 8 lirada hepsi para verdi.
  5. A

❌İndirim Bitti! Nothing CMF Phone 1 - 10.499 TL - 🔥Peşin fiyatına 6 ay taksit🔥

Arkadaşlar 5 ayrı bankanın mobil uygulamasına sorunsuz giriş yaptım. E devlet ve dijital vergi dairesi uygulamasına da sorunsuz giriş yapabildim. Bu tarz uygulamalar zaten NFC yok ise kimlik bilgileri ile giriş imkanı sağlıyor. NFC özelliği olsa iyi olurmuş evet ama NFC yok ise bedavaya verseler...
  6. A

Samsung telefon hands free modunda kaldı.

Telefon S23FE. Yaşadığım problem aşırı saçma ve kesinlikle yazılımsal bir durum. Telefondan birini aradığımda hem alttaki hem üstteki mikrofon çalışıyor. Ancak ses kalitesinden hands free de olduğunu anlayabiliyorum. WhatsApp üzerinden ses gönderdiğimde ise ses kaydı almıyor. WhatsApp üzerinden...
  7. A

Windows 11 sadece oyunlarda yaşanan ses problemini nasıl çözebilirim?

Bluetooth kulaklık kullanıyorum. Masaüstünde ve tarayıcıdan ses alırken ses kalitesinden çok memnunum. Ama oyuna girdiğim an sesin kalitesi aşırı düşüyor ve müthiş rahatsız edici bir duruma geliyor. Tarif etmesi zor ama derinlik algısı tamamen yok oluyor. Bir kaç yerde mikrofonu devre dışı...
  8. A

9070xt sistem ilk kurulumda tepki vermiyor.

Fanlardan dolayı anakart falan arızalanabilir mi? Riske atmak istemiyorum açıkcası şu an sistem çalışıyor
  9. A

Şu fan problemleri beni kalpten götürecek. Daha öncede başıma gelmişti. Birde öyle bir tepki veriyorki sanki kıvılcım atmış sistem komple susmul gibi.
  10. A

Kasa fanlarını sökünce sistem başladı acaba fanlarda kısa devre yapacak bir durum olabilir mi?
  11. A

Sistem donanımlarını doğru bir şekilde montajladım. Sistem ilk açılışta ekran kartı üzerinde anlık bir beyaz ışık yakıp bırakıyor. Kartmı sorunlu acaba diye kontrol etmek için kartın güç kablolarını söktüm ancak yine aynı tepkiyi veriyor.
  12. A

❌İndirim Bitti! TRENDYOL KAZI KAZAN SAAT 21.00

bana atabilirmisin
  13. A

9070XT için PSU tavsiyesi

Bu şekilde değilde 3x8pin kablosu olursa kafam daha rahat olacak. Soket falan yanıyor. Bide 6+2 den 850w 12+4den 600w veriyormuş oda biraz dengesiz geldi. Pin sayısı ve W olarak
  14. A

9070XT için PSU tavsiyesi

3x8pin kablo ve en kötü c tier grupta yer alması tercihim.Bütçe 0-5000TL. Mümkün olduğunca fiyatı uygun olmalı. Teşekkürler.
Geri