İŞKUR niyep programı kapsamında A101'de işe girdim. Program 2 aylık ve başlarken taahhütname vb. belgeler imzalattılar, ancak detaylıca okumadım.
Şu an 1 ayım dolmak üzere ve bu sürenin sonunda işten ayrılmak istiyorum. mazeretsiz olarak ayrılırsam, aldığım parayı geri ödeme gibi bir yaptırım...
Bilgisayarım uyku moduna geçince veya kapanınca tekrar açtığımda görüntü ayarları bozuluyor.
Nvidia denetim masasından masaüstü renk ayarlarından digital vibrance'ı 100 de kullanıyordum hiç bir zaman bozulmuyordu kapatıp açınca vs. geçenlerde nvidia driver güncellemesi yaptım ve artık kapanınca...
benimkisi açılıyor fakat 6 saat sonra falan tekrar kapanıyor
1726169770
20 tane mail attım hiç birine dönüş olmadı belki burda biri biliyordur diye yazdım burda da bilen yok
Instagram hesabım sürekli kapanıyor itiraz ediyorum 1 gün sonra açılıyor sonra tekrar kapanıyor 15 kere falan kapandı açıldı hala aynısı oluyor ne yapmam gerek bir bilgisi olan var mı?
1000TL bütçem var beyaz bir kulaklığa ihtiyacım var setupım beyaz olduğu için uzamsal ses 7.1 ses vs. olursa iyi olur.
2. eli 1000TL olan kulaklıkta önerebilirsiniz.
Bir tane telefon kulaklığı aldım jak girişli üstünde 3 tane beyaz çizgi var girişinde kardeşimin bilgisayarında çalışıyor fakat benim bilgisayarımda çalışmıyor kasamda sorun olma ihtimali yok çünkü yeni aldım nasıl çözebilirim?
Oyun oynamak için alacağım ips olmasına dikkat ettim fakat aklıma takılan bir şey var. Samsung olanın sıfırı 3800TL Lenovo olanın sıfırı 6500TL ama özelliklerine baktığımda samsung'un + ları bile olduğunu görüyorum bu fiyat farkı nereye gidiyor anlamadım bilginiz var mı acaba bu konuda?
Samsung Odyssey G3
Lenovo G24-20
Asus VG249Q3A
2. el bu monitörleri buldum, fiyatları birbirine yakın. Özelliklerine baktığımda hiçbir şey anlamadım, fakat sıfır fiyatları arasında çok fark var. Özellikleri aynı olmasına rağmen, fiyatlarının bu kadar farklı olmasını anlayamıyorum. Sizin...
fingertip grip tutuyorum sistemim beyaz o yüzden beyaz bir mouse istiyorum bütcem 1000tl ikinci eli 100 tl olan bir mouse da olabilir hafif olursa iyi olur öneriniz var mı?