Alihandroo55 isimli üyenin son içerikleri

1. A

mouse da 5 6 sanıyede bır yuklenıyor cıkıyor neden olabılır.?

az once onu yaptım yükledim ama hala daha 10s aralıklarla mouse yanındakı yükleme cıkıp duruyor ayrıyetten crome vs acarken yine anlık kasma yapıyor 1738360468 mousede anlık kasma pc de sorun yok
  2. A

DENEDİM REİS HATTA FORMAT ATTIM BİN ÖNCEKİ SÜRÜCÜYE GEÇTİM DÜZELMEDİ DAHA ESKİ BİR SÜRÜCÜYE GECEBİLİYORMUYUZ PEK BİLGİM YOK TARİF EDERSEN SEVİNİRİM
  3. A

aynen kral 1738355954 ÇÖZÜMÜ BİLEN YAZABİLİRMİ
  4. A

nvıdıa güncellemesinden sonra mousede program acarken hafif kasma bırde 5 6 sanıyede bır yuklenıyor ibaresi cıkıyor hemen gıdıyor neden olur arkadaşlar
  5. A

Nvidia kurulum yaptıktan sonra mouse crome vs acarken kasma yapıyor.

monster leptop kullanıyorum bios vs güncel daha alalı 5 ay olmadı. 1737998947 ÇÖZÜMÜ OLAN VARMI HALA BULAMADIM ARKADAŞLAR. :/
  6. A

GeForce Experience/NVIDIA mouse Takılma / Kasma

nasıl duzeltebılırım bılgın varmı
  7. A

hayır anlamadıgım bugune kadar bırşey yoktu son 2 3 gundur bu şekılde
  8. A

monster kullanıyorum onarım yaptılar ama düzelme olmadı göndermemi istediler detaylı inceleme yapmak için
  9. A

arkadaşlar envdıa günccelledikten sonra mouse crom vs. acarken kasma takılma yapıyor boyle bır sorunla karsılaştım format attım düzeldi tekrar kurdugumda aynı sorunu tekrar yaşamaya başladım çözümü olan yazsın lütfen. :/
  10. A

Nvidia kurulum yaptıktan sonra mouse crome vs acarken kasma yapıyor.

Merhaba arkadaşlar nvdia kurulumu yaptıktan sonra crome vs acarken maus imleci donma kasma yapıyor temız kurulum yaptım bugun ve yine nvdia kurduktan sonra sorun devam ettı sorun nedır bilen varmıdır acaba şimdiden teşekkür ederim.
  11. A

Çözüldü✓ İnternet Hızı Sorunu: Neden İndirme Hızım Düşük?

wifiman-178mb Openspeedtest-8mb Speedcheckers-34mb 1.0 fullduplex ayarda değişen yok malesef
  12. A

cat6 kablo ile bağlıyım ve telefondan fast test yaptığımda 800-900 arası cıkıyor. Farklı pc lerdede denedim aynı şekilde cıkıyor.
  13. A

Fast testte 50mb spped testte 650-700 arası alıyorum steam vs indirmelerde oyunlarda 50-60 mb geçmiyor neden kaynaklı olabılır. internet paketim normalde 1000mb.
Geri