Peki diavelin , belirttiğim gibi ilerleyen dönemlerde işlemcimi 7 7800x3d ye güncellemek istiyorum sistemde seçili anakart bana ileride aksilik yaratır mı ? Başka bir anakart seçmemi önerir misin tabii ki
İtopyanın sunduğu seçenekler içinden. iki
üç yere baktım B serisinin alınmasının daha...
beni aydınlattın teşekkür ederim öğretim kurumlarında kesinlikle bir ögretmen olmalısın ahahaha 😊
1757514714
Ben bu işlemciyle yürümeyeceğim sadece şu anda durumum yok ekran kartını düşük alırsam ve satamazsam , bu ekran kartı şöyle köşede kalsın da yenı ekran kartı alayım asla diyemem ama...
fps oyunlarında şahsen 2k monitörlere pek iyi bakmıyorum , yeri geldiğinde oyunları 1728x1080 1440x1080 bile oynayabiliyorum , güçlü bir ekran kartı kısmında anlayamadım bu ekran kartı 5070 ti ile neredeyse eşit bir ekran kartı değil mi? Bundan daha iyisini almam mümkün değil 5060 8gb ekran...
Merhaba arkadaşlar elimde olan para tam buna yetiyor yani yaklaşık 55 falan kısacası sınır. Keşke biraz daha param olsaydı 7 7800x3d işlemci tercih edebilseydim ama şu anda onu karşılayacak bir maddi duruma sahip değilim. Şimdi sizlere şunu sormak istiyorum internette izlediğim kadarıyla...