aliihsan56 isimli üyenin son içerikleri

1. A

Gameloop kasma sorunu

yaptım hala var
  2. A

Gameloop kasma sorunu

tamam
  3. A

Gameloop kasma sorunu

BlueStacks 5 indirsem onda düzelirmi aynı problem onda da var mı
  4. A

Gameloop kasma sorunu

işlemcim i7 12700f sanallaştırma = etkin 32 gb ram m2 ssd rtx 4060 ekran kartı monitör de samsung odyssey g5 2k 165 hz 1ms pubg girdiğimde fps sabit ama arada takılma oluyor internet kafedeki yada pung youtuberlerınki gibi hızlı değil
  5. A

Logitech g29 hatası

nasıl yapacaz onu ya araştır araştır bulamadım
  6. A

Logitech g29 hatası

öncelikle merhabalar satın almış olduğum logitech g29 forza 5 üzerinden kendi kendine ben ellememe rağmen sağ-sola atıyor oyunu oynayamıyorum bile 3 saattir araştır araştır uğraş uğraş gına geldi lütfen biri yardımcı olsun gözünüzü seveyim
  7. A

steam cuzdan ile ilgili

teşekkür ederim yardımınız icin
  8. A

steam cuzdan ile ilgili

merhaba 37 tl steam cüzdanimda var alacagim oyundan 37 tl cuzdandan kesip gerisini karttan odeye biliyormuyuz
  9. A

Çözüldü✓ Pc de Lan kablosu baglanmiyor

Teşekkür ederim
  10. A

Realtek PCle GbE Family controller hatasi aliyorum hata kodu 37 diyor 1668448479 Reis eyw araştirdim guncellemeyi eski haline getirdim ve duzeldi bana zaman ayirdihin icin cok teşekkur ederim yapmamam gereken guncelleme yapmişim duzelttim
  11. A

Yaniyor yanmasina rahmen bağlanmiyor
  12. A

Merhabalar bilgisayarimda her şey guncel olmasina rahmen lan kablosunu bilgisayarimi bağlayamiyorum sıfırladim denedim olmadi sorun ne yardim ederseniz sevinirim
Geri