AliiK isimli üyenin son içerikleri

1. A

Sisteme kaç W psu lazım

Tamamdır hocam eziyete gerek yok anca bi sisteme kavuştuk gerek yok üzmeye. Sağolun hayırlı geceler
  2. A

Sisteme kaç W psu lazım

Evet hocam bu olabilir daha iyi bir f/p ürünü gelmezse bu iş görür Teşekkür ederim. 1607903837 Hocam bi sorum daha olucak size ben bu sistemle yani ekran kartsız hali ile yayın açmaya kalkarsam sistem yanar mı böyle bir tepki ile karşılaştım da sanmıyorum ama siz bilgili bi abiye benziyorsunuz 😂
  3. A

Sisteme kaç W psu lazım

Hocam bide psu ya baktım herkes 80+ bronze sertifikalı düşünüyor bunun sertifikası yok sonradan başımız ağırmasın
  4. A

Sisteme kaç W psu lazım

Ekran kartına şuanda bütçem yok sadece ileriyi düşünerek yazdım 3 4 aya da onu ayarlıycam birdaha psu derdiyle uğraşmayayım diye düşündüm
  5. A

Sisteme kaç W psu lazım

Ryzen 5 3400G X2 8 gb 3000 mhz ram Msi A-320M anakart Rx 570 8 gb (oc) Bu sisteme kaç w psu gerekir ve önerisi olan var mı? İlk defa sistem topluyorum pek bilmem bu işleri şimdiden teşekkürler.
  6. A

Ekran kartı değişince pc kapanıyor

Sistem boştayken kapanıyor hocam doğrudur.
  7. A

Anladım hocam. Peki psu yetmiyor olabilir mi?
  8. A

Öncelikle herkese hayırlı akşamlar. Gt 9400 ekran kartı takılı pc de ama bana yetmiyor bende gt 9800 aldım lakin ekran kartını takınca bir süre sonra pc kendini kapatıyor. Düşümcem psu yetmiyor olabilir diye düşünüyorum bununla ilgili fikri olan varsa şimdiden teşekkürler. Sistem: Amd x2 250...
Geri