alikorkut isimli üyenin son içerikleri

1. A

Steam Hesabım Ne Kadar Eder?

Steam hesaplarını geri almak basit olduğu için alış satış olaylarına kimse bulaşmıyor. Yani değeri isterse 50 bin olsun 2 bin bile veren çıkmaz kendini mutlu etmek istiyorsan hesabımın değeri 100 bin diye düşün mutlu ol gerçek dünyada bu hesaba 2 bin vereni bulamassın.
  2. A

!!!!! PC HOCASI GOAT V4 SİSTEMLER GELDİ !!! (7 ADET)

4070 ti 22 bin liraya vade farksız 6 taksitle almıştım iyi yatırım yapmışım.
  3. A

A101 Dolandırmak mümkün mü XD .d

Böyle gencleri gördükçe geleceğe umutla bakıyorum maşallah allah nazarlardan saklasın.
  4. A

🔥İndirim Asus GT502 Beyaz Kasa 5847₺!

NZXT H9 eliteden başkası yalan.
  5. A

Ddr5 ramlerde mhz değerinin etki yaratması

DDR 5 ram için henüz erken ddr4 ile 5 arasında dişe dokunur bir fark görmüyorum .
  6. A

1440p IPS monitör tavsiyesi

bütçeni bilmiyorum ama 3 aydır çok memnunun hiçbir konuda üzmez.
  7. A

S23 256GB 27398TL

Süper fiyat ihtiyacı olan 1 dk düşünmesin 8 aydır kullanıyorum hiç bir konuda üzmedi.
  8. A

İki IPS Panel monitörüm arasında bariz renk farkı

Hdr açıkmı görüntü ayarlarından hdr destekliyorsa kapatın bende aynı sıkıntıyı yaşamıştım.
  9. A

Abdullah Abi Donanım Arşivi Cahilmiş😂😂 R7 5800x3D 4070'e Darboğaz Yaparmış

doğrudur bir şey diyemem izlemedim ben ama darboğaz dediğimiz şey ekran kartını gerçek gücünde kullanamadığımız bir duruma darboğaz diyoruz ozaman olaya sadece işlemci ekran kartı olarak değil işin içine monitörüde katmamız gerekiyor işlemci 100/70 ekran kartı 100/50 olduğunda darboğaz yiyoruz...
  10. A

Abdullah Abi Donanım Arşivi Cahilmiş😂😂 R7 5800x3D 4070'e Darboğaz Yaparmış

Aslında anlatmak istediğini yanlış anlatmış darboğaz derken ekran kartının tam gücünü 1080 p de kullanamamak olayına değinmek istemiş en azından ben öyle anladım mesela bende 4070 ti vardı monitör 1080 p ekran kartı yüzde 60 70 geçmiyordu bir nevi darboğaz sorunu yaşıyordum 2 k geçiş yapınca...
  11. A

Monitör Parlaklık sorunu

Sağ taraftaki 1080 p dell hdr yok nispeten düşük kalite bir monitör soldaki ise viewsonic xg320q 2k 10 bit hdr açık 14 bin lira para bayıldık ama sağdaki kıytırık monitör nasıl daha fazla parlaklık sunuyor anlamadım.
  12. A

GÜNCELLENDİ- Monitörümün paneli bozuldu

Geçmiş olsun panel fiyatları 0 monitör fıyatlarına deng geliyor takılan panelin kalitesi ise muamma panel fiyatını öğrenin aynı fiyata veya bir tık üstüne güzel monitör bulabiliyorsanız hiç tamir işine bulaşmayın.
  13. A

Bu bilgisayarı arkadaşım satıyor ne kadar eder

Sistem güzel bu sistem temiz kullanılmış ise 24 25 lere kadar çıkılır.
  14. A

ViewSonic XG320Q Amazon=13.999TL

Max ekran cözünürlüğü 1080 diyor özelliklerde.
  15. A

Bu Sahtekar Firmadan Ürün almayın

Çok sevdiğim bir söz var ucuz mal alacak kadar zengin degilim. tabii ki herkesin bütçesi farklı herkesin imkanı olamayabilir ama bilinmeyen markalardan uzak durmak lazım.
Geri