seçtim
1657645490
sorunu anlatamadım sanırım flash belleğim gözüküyor boot seçeneklerinde uefi iken boot seçeneklerinde hard diskim gözükmüyor bunun rufus ta uefi seçmemle ne ilgisi var
sorunum tam olarak da attığınız ss de boot priority kısmında sizde hard disk gözüküyor ben de o disk kısmı sönük kalıyor yani diski görmüyor ve haliyle işletim sistemi yüklenmiyor
samsung 980 nvme m2 mıdelinde ssdye sahibim sistem yeni toplandı parçalrın hepsini taktım topladım iş windows kurmaya geldiğinde uefi ve gpt olarak flash bellek hazırladım ama hata aldım library failed 0x000001 hatası.Daha sonrasında biosu csm ye çekip mbr ve csm halinde flash bellek...
cmow yaptım düzeldi artık bios ekranım sağlıklı bir şekilde geliyor işletim sistemi kurmak istedim gormat usb mi hazırladım gpt uefi olarak ama hata alıyorum hata şöyle library failed 0xc000001
ryzen 5 5600
1656884120
peki işletim sistemi kurulu olmadığından olabilir mi çünkü format flashını taktığım zaman ekran değişti ve başka bir hata almıştım
bu arada söylemeyi unuttum ana kartta boot debug ışığı yanıyor ayrıca açılırken flash mıde yazıyır daha sonra siyah ekrana düşüyor sol üst tire çıkıyor
1656880570
ya ıp sönmüyor sabit kalıyor ayrıca hiç bir tuş işe yaramıyor sadece bu ekran geliyor
Yeni topladığım pc bios update den sonra açılmıyor.
Bilgisayarı topladıktan sonra biosa girip bios update yaptım m flash yolu ile daha sonrasında pc siyah ekranda kalmaya başladı sol üst köşede tire işareti var hiçbir şekilde başka bir şey yapamıyorum biosa bile giremiyorum daha işletim sistemi...