aliksCo isimli üyenin son içerikleri

1. A

Bilgisayar İlk açılışta Kalıyor. resetleyince açılıyor..

Merhabalar bir türlü çözemediğim bir problemim var . Bilgisayarı ilk açışta genelde siyah ekran _ ibaresinde duruyor açılmıyor. reset atınca genelde açılıyor. bios güncelledim tüm chipset güncel visual dır dirextir alakası olsun olmasın aklıma gelen her şey güncelledim sorun düzelmedi. expo...
  2. A

Corsair 4000d airflow kasa kurulumu

Ben kendim kurdum yeni zaten takili geldi rgb baglantisisag kapagi acinca oraya sabitlenmis rgb soketi vardi 6 lı. digerini aldigin anakartın fan modulune takicaksin 1720472638 Güc kaynagi ile bir baglantisi olmayacak diye biliyorum. 2 kablo 1 i rgb 1i anakart. Ben anakart kullanim kilavuxundan...
  3. A

7900gre toplama sistem önerisi

Vade farksiz di ama kendi kartina (maximum) bu kampanyalar gunluk haftalik degisken. Sen ne alcagina karar verip arastirman lazim platformlari . Taksit her sitede her karta başkadir
  4. A

N11 den axess le 6 taksit Amazon axess 6 taksit Pazarama maximum 9 ve 12 taksit olarak aldim. Pesin fiyatina urunleri. 1720469969 Bu ekran kartina göre fiyat performans ürünler. 50 tane konu actim tek tek en ince ayrintilarina kadar kurcaladim. Ben bu sistemi kurdum. İndirime gormesini bekledim...
  5. A

Ben xfx 7900 gre merc Ryzen 5 7600 Asrock livemixer b650 Corsair 4000d 850 psu lu kasa Corsair cl36 32 gb DDR 5 ram (16x2) Artric lf2 240mm sogutucu Ayri ayri platformlardan taksitle topladim indirime girdikçe. Ekran kartini gec aldigim icin 7600 ü aldim dahili gpu lu diye islemci 7500f de...
  6. A

Çözüldü✓ 15-20 bin tl ye ekran kartı önerisi..

24 bine xfx merc 7900 gre aldım
  7. A

Çözüldü✓ Ekran kartı kurulumu için yardım lütfen

üstad herhangi bir driver yüklemedim (işlemci dahili grafik kartı icin) amd adrenalin var sadece güncel sürüm. Şuan Kartı taktım direk gordü tanımladı . sürücü istemedi. ama icime sinsin diye siteden tekrar yükledim diğerinin üstüne aynı şeyi yükledi değişen bir şey olmadı şuan kullanıyorum...
  8. A

Hiç ekran kartı takmadım islemcinin dahall gpusunu kullandım o değil asıl soru geliyor ona yardimci olun hangi slota takıcam resim atiyorum hemen. 1719300152 Saolasın peki hangi slot en üst daha kaliteli sanirim ama sogutucu borulari engel oluyor.
  9. A

xfx 7900 gre ekran kartı aldım . Bilgisayarımda önceden ekran kartı yok yeni topladım 1 haftadır ryzen 7600 dahili gpu ile kulanıyordum . bunun için sistemden silmem gereken bir driver var mı? 7900 gre için driver kurmadan önce? bilen biri yapmam gerekenleri yazarsa çok mutlu olurum.
  10. A

20-25 K ekran kartı önerisi.

Selam arkadaşlar, Ryzen 5 7600 Ddr5 32 gb 6k mhz B650 livemixer anakart sistemime ekran kartı alacağım ben sadece oyun oynuyorum Donanım bilgim yok. Ekran kartlari cok teferruatli anlayamadım ney neye denk geliyor. 0 olması kaidesiyle 20-25 bin bütçede hangi ekran kartını önerirsiniz. Ben...
  11. A

Çözüldü✓ Ram mhzsi net olarak nerden ögrenebilirim.

Zaten otomatik frequency 6000 cekiyormuş. Çok sağol hallettik.
  12. A

Kontrol ettim expo ve xmp1 secenekleri vardı. Xmp1 sectim... kontrol ettim. Expo sectim kontrol ettim. Görev yöneticisinde 4800 dü. 2. Resimdeki dram frequeance autoydu onuda ddr5 6000 sectim. Suan görev yoneticisinde 6000 olarak görüyorum . Kurcaladik yaptik insallah sakincali bişi...
  13. A

Sabah deneyerek geri dönüş yapacağım. Teşekkür ederim yardımlar için.
  14. A

Amd ryzen 5 7600 Cpuz yüklemedim. Gpu suan yok dahili ile kullanıyorum. 7900 gre eklicem.
  15. A

itopyadan 32 gb (16×2)6000 mhz ram aldım . Biosta 4800 mhz olarak görünüyor. Anakartım 7200 mhz asrock livemixer. Orda ayarı felanmı var yoksa kutu ürünmü farklı anlayamadım. Mhzsini tam olarak nerden ögrenebioirim.
Geri