Merhabalar
bir türlü çözemediğim bir problemim var . Bilgisayarı ilk açışta genelde siyah ekran _ ibaresinde duruyor açılmıyor. reset atınca genelde açılıyor.
bios güncelledim tüm chipset güncel visual dır dirextir alakası olsun olmasın aklıma gelen her şey güncelledim sorun düzelmedi.
expo...
Ben kendim kurdum yeni zaten takili geldi rgb baglantisisag kapagi acinca oraya sabitlenmis rgb soketi vardi 6 lı. digerini aldigin anakartın fan modulune takicaksin
1720472638
Güc kaynagi ile bir baglantisi olmayacak diye biliyorum. 2 kablo 1 i rgb 1i anakart. Ben anakart kullanim kilavuxundan...
Vade farksiz di ama kendi kartina (maximum) bu kampanyalar gunluk haftalik degisken. Sen ne alcagina karar verip arastirman lazim platformlari . Taksit her sitede her karta başkadir
N11 den axess le 6 taksit
Amazon axess 6 taksit
Pazarama maximum 9 ve 12 taksit olarak aldim. Pesin fiyatina urunleri.
1720469969
Bu ekran kartina göre fiyat performans ürünler.
50 tane konu actim tek tek en ince ayrintilarina kadar kurcaladim. Ben bu sistemi kurdum. İndirime gormesini bekledim...
üstad herhangi bir driver yüklemedim (işlemci dahili grafik kartı icin) amd adrenalin var sadece güncel sürüm. Şuan Kartı taktım direk gordü tanımladı . sürücü istemedi. ama icime sinsin diye siteden tekrar yükledim diğerinin üstüne aynı şeyi yükledi değişen bir şey olmadı şuan kullanıyorum...
Hiç ekran kartı takmadım islemcinin dahall gpusunu kullandım o değil asıl soru geliyor ona yardimci olun hangi slota takıcam resim atiyorum hemen.
1719300152
Saolasın peki hangi slot en üst daha kaliteli sanirim ama sogutucu borulari engel oluyor.
xfx 7900 gre ekran kartı aldım . Bilgisayarımda önceden ekran kartı yok yeni topladım 1 haftadır ryzen 7600 dahili gpu ile kulanıyordum . bunun için sistemden silmem gereken bir driver var mı? 7900 gre için driver kurmadan önce?
bilen biri yapmam gerekenleri yazarsa çok mutlu olurum.
Kontrol ettim expo ve xmp1 secenekleri vardı. Xmp1 sectim... kontrol ettim. Expo sectim kontrol ettim. Görev yöneticisinde 4800 dü.
2. Resimdeki dram frequeance autoydu onuda ddr5 6000 sectim.
Suan görev yoneticisinde 6000 olarak görüyorum . Kurcaladik yaptik insallah sakincali bişi...