alikzc isimli üyenin son içerikleri

1. A

Asus Gaming Laptop Düşük FPS

ram almak şart maalesef ram alinca 300fpslere kadar cıkıyor
  2. A

Lenovo markalı bilgisayarda 9.5gb'a kadar tüketiyor bir problem yok sanırım Gta V ve su anda valorantta drop yapmadi son 3-4 gündür ama fps değerleri normal gelmedi bana o yuzden yazmak istedim
  3. A

1612825764 su anda Drop girmiyor hocam pc özellikleri evet iyi ancak ram darbogaz yapıyor gibime geliyor pek bilgim yok
  4. A

su anda bilgisayar kapalı onceden aldığım fotoğrafları atıyorum gta v story mod high ayarlar valorant en dusuk ayarlar en yuksek ayar olsa bile fps değişmiyor
  5. A

Merhabalar abilerim ablalarım 3-4 gün önce Vatan Bilgisayar'dan Asus Rog Strix Gaming Laptop aldım.Ancak dün Valorant oynarken oyuna aniden FPS Drop girmeye başladı ve bu durum benim canımı çok sıktı.Daha yeni alınan bir bilgisayar ve FPS Drop yiyorum.Aynı zamanda Valorant'da ayarlar en düşük...
  6. A

Fivem Sunucu Önerisi

Merhabalar Fivem oynamak istiyorum.Eskiden kalma Role Play bilgim var (MTA).Güzel bir server önerir misiniz?
  7. A

Asus Rog Strix Gaming Laptop Düşük Performans

teşekkürler yarın atacağım
  8. A

cpu-z diye biliyorum sabah atabilirim ancak bilgisayarı kapadım ve asus model laptoplara kendimiz ram ekleyince garanti dışı kalıyor mu bilginiz var mı?
  9. A

yardımlarınız için çok teşekkürler duygulandırdınız beni
  10. A

teşekkürler bu arada valorant oyununda en yuksek ayarlarda da aynı fpsyi alıyorum en dusuktede 8 gb ram daha eklesem bu sorun çözülür mü? Ve msi afterburner ile ilgili sonuçları attim belki bakarsınız
  11. A

Eminsiniz değil mi hocam? Paramın boşa gitmesini istemem ve fikirlerinizi önemsiyorum.
  12. A

Merhabalar abilerim ablalarım 3-4 gün önce Vatan Bilgisayar'dan Asus Rog Strix Gaming Laptop aldım.Ancak dün Valorant oynarken oyuna aniden FPS Drop girmeye başladı ve bu durum benim canımı çok sıktı.Daha yeni alınan bir bilgisayar ve FPS Drop yiyorum.Aynı zamanda Valorant'da ayarlar en düşük...
  13. A

Asus Rog Strix G15 Düşük Fps ve Fps Drop

14. A

ASUS ROG STRİX laptop FPS DROP SORUNU

tamam reis kusura bakma forumda tanımadığım kişiye yalan söyleyecek kadar düştüm çünkü sorunum çözülmesini istemiyorum sadece kargaşa yaratmak için geldim
  15. A

ASUS ROG STRİX laptop FPS DROP SORUNU

nasıl 200 oynayamam? 1650ti i5 10350H 16GB RAM özelliklerine sahip laptop en yüksekte 200-240 fps alıyor
Top Bottom