Soğutucunun yanında gelen aparat kare şeklinde civata yerleri benim anakartımda dikdörtgen böyle saçan bişeyin içindeyim ne yapmam gerekiyo yardımcı olursanız sevinirim
İnternette kesinlikle bu sorun ile ilgili bir şey yok acayip saçma çözemedim bo soun genellikle disklerde oluyo ama ben burda ne yapıcağımı anlayamadım
Merhaba arkadaşlar 2 haftadır denemediğim şey kalmadı 3 kere işletim sistemini değiştirdim win home düşürdüm önce sonra win 11 e geçtim ama kesinlikle sorun çözülmedi fifa 22 ye giriyorum sunuculara bağlanmıyor riot oyunlarına giriyorum bağlanmıyor fakat internette istediğim gibi dolaşıyorum...
hocam neden biraz açarmısın bu arada son attığım sistemi almicam orada 4500 darboğaz yapmadığını gösteremk için attım
1656603625
2060 olan bi sistem varmı biliyomusun
arkadaşlar sistemin linkini bırakıyorum bakıp incelermisiniz sistem darboğaz yaparmı fiyatını hak ediyomu yada 12 bin lira bütçem var daha iyi bir sistem öneriniz var mı yardımcı olursanız çok sevinirim şimdiden görüş ve önerileriniz için teşekkürler...
elimde rx 550 var buna eklenti yapmak istiyorum elimdeki anakarta OC yapılmıyor işlemcide rayzen 3 1200 yani dandik bunların yerine rayzen 1600 ve MSI B450M-A PRO MAX alsam uyumlu olurm bi sıkınıt yada dar boğaz yaparmı