2.5 milyon cemaat üyesi olan bir takımın taraftarısın, üzme cemaat üyelerini böyle diyerek. Hem sahibin de üzülür sonra, terör örgütüne az sponsor olmadı...
Acıdım sana baya bilgisiz bir insana benziyorsun, malum parti seçmeni gibi. Zaten aynı kafa yapısı var oyun böyük yeğenim hüloğğ diye geziniyorsunuz haha.
Hala mı konuşuyorsun sen? Sen de mi terör örgütüne sponsor oluyordun yoksa? Malum eski asbaşkanın 2.5 milyon cemaat üyemiz var diyordu, onlardan birisin...
Hem yaşın küçük hem 6saraylisin. Hata bende zaten. Daha sorduğum soruya cevap veremiyorsun. Yere göğe sigdiramadiginiz tdniz efsaneleriniz fetö öğrencisi ve...
Bu kadar eminsin madem söyle diyorum sahibini tanımıyormusun diyorsun. Kaynak göster. Açıklama yap hak vereyim. Kaliteli birisi olsan düzgün bir şekilde...
Benim kim olduğumu bilmiyorsun hangi takımı tuttuğunu bilmiyorsun ama sahibin diyorsun ben senin gibi bir it değilim. Bir daha sahibin dersen bu kadar kibar...
Düşünsene küçükken masum bir şekilde bir takimi tutuyorsun. Büyüyünce takımının bir terör örgütüyle bağlantısı olduğunu öğreniyorsun ama hala aynı takımı...