Bütçe arttırıp Civic 1.4is ya da 1.6 ies almak istiyorum galiba 😄 bu araba için tavsiyesi olan var mı? Annemde otomatik ehliyet olduğu için otomatik mi alsam diye düşünüyorum ama otomatik şanzımanda korkutuyor beni. 300 325 civarına alınır mı sizce Civic?
Aslında mareaların önden görünüşü hoşuma gidiyor. Ama ilk arabam olacağı için ve 200k bütçe olduğu için görünüş 2. planda olacak. İleride üstüne para ekleyebildiğim zaman bakacağım artık
Bütçe Max 20 30 daha çıkar 100 çıkmaz
1784210770
Paliolar sorunsuz genel olarak ama tipi çok hoşuma gitmiyor uzak duruyorum biraz o yüzden 😄 Tempra ya da palionun sedanı Siena bakacağım o zaman
200k civarına araç arıyorum. Tip olarak Vectra b kasalar çok hoşuma gidiyor. 2.0 motorları sıkıntılı dediler ama 1.6lar için pek bir şey göremedim. Daha önce kullanan deneyimleyen oldu mu? Ne gibi sorunlar açabilir? Farklı araç önerisi olan varsa onuda değerlendirebilirim
Samsung yazılım olarak daha stabil ama giriş seviye Samsung alacağıma Xiaomi alırım ben. Eğer 25k civarı bütçe varsa Samsung bakmanız daha mantıklı ama
Hocam bütçe çok yoksa Xiaomi f/p olarak gayet iyi. Kimin ne dediğine bakma. iPhone gibi 5 6 sene kullanamazsin ama 2 3 sene çok rahat sorunsuz kullanırsın. Ben kendime yd x7 pro aldım. Bizimkilere de yd daha üst bir model alayım dedim uğraştırma bizi dediler. O yüzden 12 13k civarına 14 pro...
3070ti bulursan başka kart bakma o paraya ama çok sanmıyorum temiz bulabilieceğini. Onun harici kas gücü önemliyse 3070 6700xt 4060 şeklinde tercih et. b580de bakabilirsin 8-9k civarına çokca ilan var