Dolandırılma olarak satıcının profili yeniyse uzak duruyorum genelde. Numarasını sorguluyorum. İlandaki fotoğrafları google lenste aratıyorum. İlan sahibi ile iban ismi aynı olmazsa almıyorum. Onun harici parçalarda yapılacak testler belli. Ekran kartında furmark ramlerde memtest işlemcilerde...
Ben 1 senedir kullanıyorum neredeyse. Yüksek sesli makinelerde çalışırkende gürültü azaltmasini kullanıyorum. Hatta şuan uzun yolda bile müzik dinlerken kullanıyorum. Öneririm
Uzun zamandır bu fiyatta. 1 tane denemelik almıştım. Kasa büyüklük olarak güzel. Ama saç kalitesi çok ince. Ayrıca arka kablo kısmı çok dar. Bu fiyata kasa alan kişinin modüler PSU kullanacağını düşünmüyorum. Bı kere kapatıp uzun süre açmam diyenler için bu fiyata alınabilir yine de
1777374940...
Aldığım anakartın pinleri bazi açılardan yamuk bazı açılardan düzgün gözüküyor. Aldığım adam test videosunu falan atmıştı. Şehir dışına çıkacağım için çok deneme şansım olmadı ama biosa girdim ve Windows sorunsuz açıldı. Bir sorun yaşatır mi sizce? Yakından olan fotoğraf yamuk gözüken yerin...