AliMert37 isimli üyenin son içerikleri

1. AliMert37

❌İndirim Bitti! Torima 60'lı Elektrikli Tornavida Seti 333TL

Pc parçaları falan söküp takarken iş görür mü? Alıp kullanan var mı önceden?
  2. AliMert37

Yardım Sıfır İşlemcinin Böyle Gözükmesi Normal mi?

Dolandırılma olarak satıcının profili yeniyse uzak duruyorum genelde. Numarasını sorguluyorum. İlandaki fotoğrafları google lenste aratıyorum. İlan sahibi ile iban ismi aynı olmazsa almıyorum. Onun harici parçalarda yapılacak testler belli. Ekran kartında furmark ramlerde memtest işlemcilerde...
  3. AliMert37

Yardım Sıfır İşlemcinin Böyle Gözükmesi Normal mi?

2. el ürünler tr gibi ülkeler için nimet. Kendimce pc al sat yapıyorum. 30dan fazla ekran kartı kullandım ama 1 tanesini bile 0 almadım.
  4. AliMert37

Cs2 kasa anahtarı nerden alınır

kumara başla diye okudum. Bağımlıyım galiba ben
  5. AliMert37

QCY HT08 Melobuds Pro Alınır mı ?

Bir sorun yok bende. Aktif olarak kullanıyorum hala
  6. AliMert37

5-6 Bin TL Ekran Kartı Önerisi?

Rx580 8gb rx590 8gb dururken kimse 1660 2060 6gb kartları alıp mining yapmaz doğru düzgün. Ama benim tavsiyem 5600xt😄
  7. AliMert37

QCY HT08 Melobuds Pro Alınır mı ?

Ben 1 senedir kullanıyorum neredeyse. Yüksek sesli makinelerde çalışırkende gürültü azaltmasini kullanıyorum. Hatta şuan uzun yolda bile müzik dinlerken kullanıyorum. Öneririm
  8. AliMert37

🔥İndirim AMD Ryzen™ 5 7600 BOX 7.199 TL Son 3 Adet

Bir işlemci durduk yere neden bozulsun? Anakart değil kısa devre olsun. Ekran kartı değil fanı bozulsun sıcak çalışsın?
  9. AliMert37

🔥İndirim AMD Ryzen™ 5 7600 BOX 7.199 TL Son 3 Adet

İşlemci kolay bozulan bir parça değil zaten. 1 yıl daha gwranti olsa ne olmasa ne
  10. AliMert37

7 Bin Tl ddr5 Ram Önerisi?

0 ürün ise 7.5 iyi fiyat sayılır. Ama onun harici daha iyi fırsatlar denk gelir
  11. AliMert37

Eski bilgisayarım ne kadar eder ?

11e koy 9 civarı gider muhtemelen
  12. AliMert37

7 Bin Tl ddr5 Ram Önerisi?

Bu gün 7.5e viper venom 6400mhz cl32 aldım. En uygun fiyatlı bu oluyor genelde. Goodramin ramlaride uyguna denk geliyor
  13. AliMert37

🔥İndirim Bugatek ALÇURA 4x12cm Rainbow Mid Tower kasa - 1116 TL

Görünüşünü merak edenler için 1777375051 Farklı bı kasa bak bence bütçe ayırıp
  14. AliMert37

🔥İndirim Bugatek ALÇURA 4x12cm Rainbow Mid Tower kasa - 1116 TL

Uzun zamandır bu fiyatta. 1 tane denemelik almıştım. Kasa büyüklük olarak güzel. Ama saç kalitesi çok ince. Ayrıca arka kablo kısmı çok dar. Bu fiyata kasa alan kişinin modüler PSU kullanacağını düşünmüyorum. Bı kere kapatıp uzun süre açmam diyenler için bu fiyata alınabilir yine de 1777374940...
  15. AliMert37

Asus b650m r yamuk pin sorunu

Aldığım anakartın pinleri bazi açılardan yamuk bazı açılardan düzgün gözüküyor. Aldığım adam test videosunu falan atmıştı. Şehir dışına çıkacağım için çok deneme şansım olmadı ama biosa girdim ve Windows sorunsuz açıldı. Bir sorun yaşatır mi sizce? Yakından olan fotoğraf yamuk gözüken yerin...
Geri