AlimHazretleri isimli üyenin son içerikleri

1. A

Laptop İçin Yardımmm

Arkadaşlar laptopumda 1650 ryzen5500 2x8 ram bulunmakta.Her zamanki gibi oyunlarımı oynuyordum hiçbir sıkıntı kasma donma olmuyordu.Laptopu birkaç ayda bir yaptığım gibi temizledim ve baştan kurulum yaptım.Ama bu sefer ekran kartı kullanımı daha çok arttı ve oyunlarda eski performansını...
  2. A

İlk defa masaüstü toplama bilgisayar alacağım 2 sistemden sizce hangisi daha iyi

kesinlikle katılıyorum sarı siteden r5500 ve xr580 li kasa toplamak çok daha uyguna gelir ve güzel olur geçenlerde araştırmıştım ve bulduğum parçalar pazarlıksız 13.500tlye geliyordu diye hatırlıyorum
  3. A

512 gb m2 ssd önerisi

Daha yeni aldım kullanıyorum memnunum. https://www.hepsiburada.com/kioxia-exceria-500gb-2100mb-1700mb-m-2-2280-ssd-p-HBCV00005OJ97G?magaza=Hepsiburada&
  4. A

F/P Gamepad Önerisii

Bende öyle düşünüyorum almışken biraz düzgün bir şeyler almak lazım sonra baş ağrısı yapıyor tekrar almak zorunda kalıyoruz
  5. A

F/P Gamepad Önerisii

Teşekkürler
  6. A

İtopya bilgisayar toplama

Kendin dizeceğin sistemin parçalarını farklı sitelerden daha uygun fiyatlı almanı öneririm.Parçaların hepsi gelince de güvendiğin bildiğin tavisye edilen bir yerde gözünün önünde birleştirtmen daha sağlıklı olur ve itopyaya göre çok daha uyguna toplarsın kalan paranı da ekipmanlarına yatırırsın.
  7. A

Arc 580 sistem önerisi

Bende öyle biliyorum ve donanım arşivi videosunda izlediğimizde de sonuçlar o yöndeydi ve 12gb olması artı bir etken ayrıca 60 ya da 60ti bir sistem bakarsak arada minimum 4-7bin liralık bir artış oluyor
  8. A

Arc 580 sistem önerisi

ddr5 olarak da şöyle bir alternatif ayarlamıştım sizce yazmış olduğum iki sistemden hangisi daha mantıklı İŞLEMCİ: AMD Ryzen 5 7500F 3.7 GHz AM5 38 MB Cache 65 W İşlemci Tray 5750TL ANAKART: Gigabyte A620M-S2H AM5 DDR5 HDMI Anakart 3370TL EKRAN KARTI: Intel Arc B580 Limited Edition 12 GB GDDR6...
  9. A

F/P Gamepad Önerisii

Laptopuma ve sistemime bağlamak için genellikle fifa oynamalık f/p uygun fiyatları düzgün bir gamepad arıyorum.
  10. A

Arc 580 sistem önerisi

Linkleriyle beraber paylaşamıyorum spama düştüğü için yazdığım parçaları akakçeye yazarsanız size en uygun fiyatlıları çıkarır parçaların çoğu n11de sepete ekleyince 500tl gibi bir ek indirim oluyordu
  11. A

Arc 580 sistem önerisi

Kendim de toplamayı düşündüğüm sistem vardı 580 ile 27.300tl tutuyor kasa parçalar en ucuz satıcılardan ortaya çıkan fiyat bu.Bende mevcud olduğu için işlemci soğutucu dahil değil onu da kendin bakmanı öneririm istersen rami de 3x8 olarak yapabilirsin. İŞLEMCİ: AMD Ryzen 7 5700X 3.4 GHz AM4 36...
  12. A

28K Sadece Kasa Önerileri

Birkaç adet sisteme baktım ve gözüme şu çarptı ekran kartını tercih etme nedenlerimden biri de 12gb olması m2ssd 512seçili de bıraktım kendimde de bir adet 512gb m2ssd var fiyat olarak yine aynı yere çıkıyor pek de değişen bir şey yok gibi geldi bana ek olarak sıvı soğutucu var kendimde de kule...
  13. A

Sistemi hazır sistem olarak bakmadım kendim parçaları ayrı ayrı sitelerden en uygun fiyatlarına topladım eğer dediğiniz sistemlerden örnek link atabilirseniz çok güzel olur
  14. A

Gigabyte B650M S2H AMD B650 6400 MHz (OC) DDR5 Soket AM5 mATX Anakart buldum 3430tl fiyatıyla dediğiniz gibi ramları da 2x16 yapmayı düşünüyorum ramlara da bir göz gezdireceğim teşekkürler
  15. A

Ntel Arc B580 İşlemci önerisi

Bu ekran kartını almayı düşünüyorum daha uyumlu çalışması için intel işlemci önerir misiniz?.
Geri