Bu soğutucuyu alalı 3. ayım ve pompadan cızırtı gibi ses gelmeye başladı. Nedenini çözemedim. Yardımcı olucak varmıdır? Ses fanlardan gelmiyor kontrol ettim. Yüksek devirdede düşük de irdede cızırtı mevcut.
Aynı ses bendede başladı . Ses direk pompadan geliyor . Sendeki ses geçtimi hocam devam ediyormu ? Bende sanki pompanın içinde bir şey varda cızır cızır ediyor.
Tamamdır teşekkürler hocam. Msı karar kıldım. Odam yeterince karanlık parlaklığın o kadar sıkıntı olacağını düşünmüyorum. Ağır fps oyuncusu olmadığımdan tepki süreside o kadar etkilemez diye düşünüyorum. Tekrardan sağolun.
Msı ile arasındaki hz fark hz, işletim sistemi ve haporlör gibi farklarsa benim için sıkıntı oluşturmaz. Ses sistemim var zaten ayak olarakda f80 kol kullanıyorum. 180 hz de benim için yeterli geri kalan konularda msı iyiyse yada yakınsa msı alıyorum o zaman.
Kontrast önemli benim için. Siyah renkte gri görmekten rahatsız olmaya başladım o yüzden tercih olarak yüksek kontrast yazdım. Birde bu msı modelin samsunga göre kabaca ucuz olmasının nedeni nedir acaba?
Bu modeli gördüm. Yorumlarda bolca ölü piksel ile ilgili yorum gördüğümden ısınamadım. Yoğunluktan dolayı geri iade olayları beni zorlar. Yakın özelliklerde kalite kontrolü daha başarılı bi model varmıdır?
Arkadaşlar hali hazırda lenovo legion r25i-30 modeli monitörüm var. Ekran kartı olarak 7800 xt olduğu için 2k ya geçmek istiyorum. Aradığım iki başlıca özellik yüksek renk doğruluğu ve kontrast değeri. Gosting ve gecikme gibi şeylerden dolayı ıps düşünüyorum. Oynadığım oyunlar cyberpunk...