AliNk. isimli üyenin son içerikleri

1. A

İnceleme DEEPCOOL LE360 V2 360mm ARGB Sıvı Soğutma incelemesi

Bu soğutucuyu alalı 3. ayım ve pompadan cızırtı gibi ses gelmeye başladı. Nedenini çözemedim. Yardımcı olucak varmıdır? Ses fanlardan gelmiyor kontrol ettim. Yüksek devirdede düşük de irdede cızırtı mevcut.
  2. A

Yardım Deepcool sıvı soğutma fişimi çekiyor

Aynı ses bendede başladı . Ses direk pompadan geliyor . Sendeki ses geçtimi hocam devam ediyormu ? Bende sanki pompanın içinde bir şey varda cızır cızır ediyor.
  3. A

🔥İndirim RX9070 XT Pulse 32.499,00 TL (VFKZ 10 TAKSİT)

msı mag a750gl psu yetermi arkadaşlar bu ekran kartına?
  4. A

Ana Konu Gaming Gecesi Ortak Yardımlaşma Ve Danışma Konusu

Gainward 5070 ti kaça düşerse alınabilir. İndirimde kaça düşebilir sizce?
  5. A

DEEPCOOL LE360-V2 360mm Siyah Sıvı Soğutma 3219₺

Geçen indirimdeyken almıştım. R5 7600 - 30 pbo ve 100 watt güç sınırı ile r23 testinde 72 derece görüyorum.
  6. A

Çözüldü✓ 27 inç 144hz üstü 2k monitör önerisi

Hocam aldım bu monitörü 9200e geldi. Gelince yapmam gereken testler varmı varsada nelerdir? Tekrardan teşekkür ederim.
  7. A

Tamamdır teşekkürler hocam. Msı karar kıldım. Odam yeterince karanlık parlaklığın o kadar sıkıntı olacağını düşünmüyorum. Ağır fps oyuncusu olmadığımdan tepki süreside o kadar etkilemez diye düşünüyorum. Tekrardan sağolun.
  8. A

Msı ile arasındaki hz fark hz, işletim sistemi ve haporlör gibi farklarsa benim için sıkıntı oluşturmaz. Ses sistemim var zaten ayak olarakda f80 kol kullanıyorum. 180 hz de benim için yeterli geri kalan konularda msı iyiyse yada yakınsa msı alıyorum o zaman.
  9. A

Kontrast önemli benim için. Siyah renkte gri görmekten rahatsız olmaya başladım o yüzden tercih olarak yüksek kontrast yazdım. Birde bu msı modelin samsunga göre kabaca ucuz olmasının nedeni nedir acaba?
  10. A

Bu modeli gördüm. Yorumlarda bolca ölü piksel ile ilgili yorum gördüğümden ısınamadım. Yoğunluktan dolayı geri iade olayları beni zorlar. Yakın özelliklerde kalite kontrolü daha başarılı bi model varmıdır?
  11. A

Arkadaşlar hali hazırda lenovo legion r25i-30 modeli monitörüm var. Ekran kartı olarak 7800 xt olduğu için 2k ya geçmek istiyorum. Aradığım iki başlıca özellik yüksek renk doğruluğu ve kontrast değeri. Gosting ve gecikme gibi şeylerden dolayı ıps düşünüyorum. Oynadığım oyunlar cyberpunk...
  12. A

🔥İndirim GIGABYTE RX 9070 XT AORUS ELITE 38000 TL 4 YIL GARANTİ

Red devil satıldı. 32.999 a. Gece 2 ye kadar durdu.
  13. A

Düz galiba tüpü mor renkte 14w/mk değerine sahip.
  14. A

Bu üründen indirimde bende aldım. Üzerindeki macun bencede kaliteli değil. Bende cryofuze vardı macun olarak. Değiştirince 2-3 derecelik fark yaptı.
  15. A

DEEPCOOL LE360-V2 360mm Siyah Sıvı Soğutma 3219₺

Aerocool d502a aldım. Kasa soğutucudan daha önce gelicek gibi daha benimde kargoya vermediler.
Geri