Alioski isimli üyenin son içerikleri

1. A

Hangi sistem daha iyi

60k arası sistem arıyorum hangi sistemleri önerirsiniz arkadaşlar sağolun şimdiden.. https://www.sinerji.gen.tr/sinerji-persephone-palit-geforce-rtx5070-infinity-3-12gb-ryzen-5-7500f-16gb-ddr5-1tb-nvme-m2-ssd-oem-paket-p-54812 https://www.incehesap.com/raijin-oem-paket-fiyati-62616/
  2. A

Bu sistem bu paraya alınır mı

Bu sistem bu paraya alınır yada bu bu civarda monitörsüz max 60bine ne alınır taksit olmasıda bizim için önemli
  3. A

❌İndirim Bitti! TRENDYOL DA 21:00 De KAZI KAZAN BAŞLIYOR

2000/500 var takas yaparsan yapabiliriz
  4. A

🔥İndirim Watsons İndrim + 200 Tl kupon kodu Sınırsız kullanılıyor.

YENIDEN1 kodu olmuyor bende
  5. A

TEMU 1000 TL Kredi - Benzeri Kampanyalar

Hangi videoyu
  6. A

Hocam 60 jetonu nasıl kazanacağım
  7. A

Arkadaşlar temudan ajazz 159 pro almak istiyorum ilk defa olarak temuya girdim 1000 tl kredi verdi 60 jeton daha kazanırsam vericekmiş sizlerde öyle bunu tamamlayarak mı ucuza aldınız
  8. A

Çözüldü✓ AJAZZ AJ-179 Alınır mı?

Ürünü ben ekleyince 1400 tl diyor hocam
  9. A

Ajazz 159 pro mu yoksa vgn dragonfly f1 pro mu

arkadaşlar mousem bozulcu acil mouse ihtiyacım var ajazz 159 pro mu daha iyi sizce yoksa vgn dragonfly f1 pro mu öneriniz nedir aralarında fiyat farkı var sarı siteden f1 proyu alacağım aynı fiyata denk gelecek hangisni önerirsiniz
  10. A

❌İndirim Bitti! 🔥🔥 Ajazz AK820 Max 721TL + Vergi 🔥🔥

arkadaşlar güzel bi mouse ihtiyacım var ajazz 159 proyu kaçırdım alamadım onun klasmanında indirimde mouse var mı ?
  11. A

Ajazz 159 pro temuya tekrar indirimle gelir mi

Baya ucuzdan gitmiş ya yetişemedik bence ama tekrar girer indirime umarım yani
  12. A

Alan kişiler kaç paradan aldı
  13. A

arkadaşlar ajazz 159 pro tekrar indirimli olarak temuya gelir mi fırsat gelmişti alamamıştım maousum bozuldu almam gerekiyor..
  14. A

Masaüstünde donma takılma sorunu

rx6600 ryzen 5 5500 sistemide donma ve takılmalar olmaya başladı yeni oldu kasamın içini bu zamana kadar hiç temizlemedim 2 yıl olmuştur alalı cpu %60 oldugu oluyor ne yapmam gerekiyor arkadaşlar
Geri