aliozkanca isimli üyenin son içerikleri

1. A

40.000 TL bütçe ile alınabilecek en iyi laptop?

Merhaba arkadaşlar 40 bin tl bütçem var hem oyunda üzmeyecek hem günlük kullanımda kolaylık sağlayacak bir laptop arıyorum önerebileceğiniz neler vardır?
  2. A

Metin2 Files Önerisi

Merhaba arkadaşlar yeni bir pvp sunucu açmak istiyorum fakat etrafta herkes files satıyor.Önerebileceğiniz site veya birileri var mıdır?
  3. A

Xenforo Slide Hatası

Arkadaşlar mobil sürümde sorun yok fakat masaüstünde slide üst üste geliyor neden olabilir?
  4. A

GT502 KASA ARGB Bağlantısı

Arkadaşlar kasa 4 fan olarak geldi.Ekstra 3 adet tf120 argb fan aldım ve 360mm asus prime sıvı soğutmam mevcut.Anakartımda 3 adet argb pin mevcut(gen 1,2,3 olarak)Kasanın kendi 6 adet argb pin çoklayıcısı mevcut.6 adet fanı oraya bağladım ana ucunu anakarta.Diğer fanlarıda kutudan çıkan asus tuf...
  5. A

BACKROOMS OYUNLARI ÖNERİR MİSİNİZ?

Escape the backrooms efsane sarıyor ama togetheri tavsiye etmem
  6. A

Yardım İş yeri için yazıcı önerisi

Arkadaşlar 5.000 tl bütçe ile alınabilecek en iyi yazıcı hangisi sizce tavsiyeniz var mıdır?
  7. A

Yeni aldığım bilgisayarda takılmalar oluyor?

Arkadaşlar gaming genden satın aldığım bu bilgisayar 2 gün önce elime ulaştı.Fakat oyunlarda takılmalar yaşıyorum.Ekran kartı bios vs her şey güncel neden olabilir? Monitörüm 2k
  8. A

4080 Super vs 7900xt

Aralarındaki fiyat farkı 10.000 Tl sizce bu farkını verip 4080 almalı mıyım?
  9. A

Yardım 35-40 bin TL arası laptop önerisi

Arkadaşlar sizce ne almalıyım öneriniz var mıdır?
  10. A

Yardım Duvar için rgb ışıklandırma

Arkadaşlar duvara dekor amaçlı aşağıda linkdeki gibi bişey arıyorum.Fakat hiç anlamam iyi markası falan var mıdır nerden almamı tavsiye edersiniz maks 1.5 k bütçe https://amzn.eu/d/feBNrwA
  11. A

Metin2 sunucusundan anlayan?

Arkadaşlar sunucu açmak istiyorum devlik yapan veya bu konular hakkında bilgisi olan var mıdır?
  12. A

Bilgisayarın kendi kendine kapanma durumu?

Arkadaşlar pc kendi kendine kapanıyor ve geri açılmıyor.Çözümü psunun aç kapa düğmesini kapatarak buluyorum başka türlü açılmıyor nedeni nedir sizce?
  13. A

Çözüldü✓ M2 SSD disk yönetiminde görünmüyor

Düzeldi teşekkürler
  14. A

Çözüldü✓ M2 SSD disk yönetiminde görünmüyor

Sorun yaratırmı diğerinde windows falan yüklü
Geri