samsung yazanı iade açtım aldığım yere diğeri duruyor başka alayım onda deneyelim olurmu illa deneyelim dersen deneyelim kardeşim
1704316111
eski 2022 aldıklarımda bile olmamıştı demmeki her şey bi tornavidaya bakıyormuş işi bilene sormak lazımmış onu öğrendim :rolleyes:
işin garip tarafı 2022 de aldığım ramlar takılıydı gene 2133 kalıyordu 3200 olmuyordu taki sen tornavida ile CLRTC değdir dedin ondan sonra oldu galiba
evet aynı yerden tek tek aldım öncekileride tek tek aldım sepete 2 ekledim yani bu asus ne zormuş be arkadaş msi da böyle sorun yoktu 2 slot b450m gaming plus çiçek 3200 aç kapa devamdı lütfen kurtarın beni bu durumdan boşuna para vermişim gibi hissediyorum bu anakarta msi alıştık tabi...
bir çok video izledim forum okudum ama 1 türlü değişmiyor açılıyor kapanıyor aynı ayar yaparkende aynı 2133 daha 1 hafta önce vatandan aldım msi kullanıyordum aciliyet vardı asus aldım keşke almasaydım
hayır 2019 dan beri msi b450m gaming plus üzerinde güncelleme yaparak devam ediyorum en sonki güncellemem bu şekilde ekran kartı ne takabilirim oynadığım oyunlara istinaden tavsiye için açtım konuyu