Zaten yokuş çıkacağım ve hızlı olmasını istiyorum, ağırlığı benim için sorun değil. Ve evet frenleri zaten değiştireceğim. Peki sanırım bu fiyat bandında skyjet robusto en iyisi gibi
Alba Explorer kaç w motor gücüne sahip ki? Skyjet Robusto sanki daha iyi gibi; Daha büyük tekerlek, motor gücü 750w. Araştırmalarıma göre ağlam bir şeye benziyor. Sen ne diyorsun?
40.000tl Bütçem var, 500w veya üstü hızlı gidebilen (Saatte 40km hızla gitse yeter) yokuş çıkabilen elektrikli bisiklet önerebilir misiniz?
İşim 6km uzakta ve her gün gidip geleceğim.
Skyjet Robusto Premium Nasıldır? Alınır mı yoksa aynı fiyata daha iyileri var mı?
Birde gaz kolu da olması...
Arkadaşlar o siteden aldım ve ürün elime ulaştı. Site tamamen güvenilir, resmi site sanırım. Konuyu kapatıyorum
1763483605
Nasıl kapatacağımı bilmiyormuşum, yardımcı olabilirmisiniz
S şeklini alan dalgalı ve kabarık saçımı düzleştirip kabarıklığını yok etmek için Natura Brezilya Keratin aldım. Ancak keratin uygulamasından önce saçı yıkayacağımız şampuan çok önemliymiş yoksa keratin etki etmez ve keratine verdiğim 2400 lira boşa gider miş 😀
Elimde ki bu şampuanı uygunmudur...
Satıcıya WhatsApptan sordum, adınıza kesilecek fatura için gerekli olduğunu söyledi. Daha önce hiç o siteden alışveriş yapan bir tanıdığınız oldu mu? Birde ben 17 yaşındayım, babamın kartı ile alacağım ama kendi tc numaramı girsem sorun olur mu acaba?
Birde keratin 18 yaş altına da satılıyor...
Dostlar, natura keratin normal de trendyol da falan 2400 lira ama https://www.naturakeratin.com.tr/urun/natura-brezilya-keratini-120-ml-7-6 sitesinde indirim var, 1250 lira, ama orada da indirim yokken 2400 liraymış.
Benim kafamı karıştıran şey sipariş verirken tc kimlik numarasını zorunlu...
Oha 5 yıl mı olmuş? Sıkıntı ya. Birde üretimi 2022 de sonlandırılmış galiba, az önce araştırdım.
Sanırım 2. el almam gerekebilir ama neylere dikkat etmem gerekiyor bilmiyorum. Onun için de ayrı bir forum açarım belki
1756036525
Zefk meselesi hocam. Ama performans olarak daha iyi ileri var...