(Sanırım videoya izin vermiyor, şöyle anlatayım taba basinca olan şey oluyor ve sürekli olarak) Ekteki gibi oluyor, fareyi değiştirdim sorun halen devam ediyor, format attım yine aynı, yardımcı olabilir misiniz
Arkadaşlar monitörün ayağında sıkıntı yaşadım, ekte paylaştım, ayak kısa mi yoksa benim mi ayağı uzatmam lazım yardimci olur musunuz monitörün alt kısmına takılıyor tamam ama satıştaki üründe orta kısmına takılıyor ve ayak uzun gözüküyorz. Satıcıya sordum ve bir yanlışlık yok ayak doğru...
Hocam senin dediğin monitöru aldım fakat monitörün ayağında sıkıntı yaşadım, ekte paylaştım ayak kısa mi yoksa benim mi ayağı uzatmam lazım yardimci olur musun
Arkadaşlar fiyat farketmez sağlam güzel bı tane klavye almayı düşünüyorum, bilen kişiler önerebilir mi , veya klavyeyi alırken neye dikkat edeyim ? ( Beyaz olursa güzel olur)
Ajazz Oyuncu Klavye STK61 Kahverengi Switch Pudding Keycap Kablolu & Bluetooth Çift Mod Mekanik Brown Switch Gaming Keyboard (STK61 - Beyaz - Kahverengi Switch) https://amzn.eu/d/01a9A7mB
Bu klavye nasıl alınabilir mi veya önerisi olan varsa yazarsa sevinirim...