Biri okula dönüş kampanyası 3000TL diğeri de başka bir okula dönüş kampanyası. Bunlar yerine asus ürünleri tercih ederseniz asus’un da cashback kampanyası var 60.000 e 16.000 e kadar cashback toplanabiliyor toplamda.
700 daha yeni panel, xg27aqwmg ile muadil gibi. Sadece kaplamasının mat olması kötü anlamına gelmiyor bence. Herkesin kullanım ortamı bir değil, kimi odasında karanlık ortamda kullanıyor, kimisi de salonda daha aydınlık ortamda kullanıyor bilgisayarını.
Paraf kartı olan arkadaşlar için paylaşmak istedim,
Paraf kampanyaları 2.300 TL
Asus cashback ile 2.765 TL
Toplam fiyat: 25.684 TL
Vatan linki:
https://www.vatanbilgisayar.com/asus-26-5-rog-strix-xg27aqwmg-0-03ms-280hz-oled-qhd-gaming-monitor.html
Cashback başvuru...
Ben de aynı şekilde sizin gibi takip ediyordum, dün sinerji ye sordum Alienware modeli. Henüz Türkiye'ye sipariş açılmadı dediler. Fiyat konusunda da sitedeki fiyattan mı gelecek diye sordum, daha altı olabilir ama bu fiyatlara yakın olur muhtemelen dedi, tecrübelerine dayanarak.
Nihayetinde...
34 inch 2k ultrawide monitörler yeni nesilde 60 binden başlıyor, asus varyasyonu 80 bin.
4k 32 oledlerde pg32ucdm3 75bin
Hem ultrawide arayan, hem de ppi değeri yüksek olsun, hem de çözünürlük 4k üstü olsun isteyen biri için tercih edilebilecek bir monitör. 56.500 TL bu monitör için iyi bir fiyat.