alizer01 isimli üyenin son içerikleri

1. A

R5 5600X ve RTX 3060 Ti sistemde ani FPS düşüşü ve frametime yükselişi oluyor

Herkese merhaba, bilgisayarı aldığım günden bugüne kadar çözemediğim şu lanet olası sorundan bıktım. Oyun 120Hz'deyken video başlangıcında FPS 90 civarından 40 civarına düşürüyor. Oyun 60Hz'deyken 60-50-40 arasında gidip geliyor ve görüldüğü üzere ekran süresi yükseliyor. Örnek olarak Hogwarts...
  2. A

%99 FPS dalganlanma ve drop sorunu

Merhaba, bu sorunu neredeyse PC'yi dizdiğim zamandan beri yaşıyorum ama sorunu çözemedim ve birçok çözümü denedim, format attım, BIOS sıfırladım, XMP'ler aktif, işlemci sıcaklığı falan normal, ekran kartı ve diğer şeyler güncel ama bu çok rahatsız edici seviyede, örnek olsun diye RDR2 de bir...
  3. A

Hayallerin peşinde dizisini nereden izleyebilirim?

Gerçek adı 'champs 12" olan Arjantin yapımı pembe dizi. Star TV de ve teve2 de "hayallerin peşinde" ismiyle yayınlandı ve Türkçe dublajlı bir şekilde de izleniliyordu ama şu anda izlemek istiyorum ama diziyi bulamıyorum Türkçe dublajı geçtim Türkçe altyazılısını bile bulamadım. Sadece YouTube'da...
  4. A

Yurtdışına hesap satmak mümkün mü?

İyi forumlar. Ben mobil oyun hesabımı yurtdışından birisine satacağım ama güven sorunu olduğu için onun önerdiği yöntemleri yapmak istemedim. hesabımı satabileceğim ve yabancı birisinin de hesabımı alabileceği bir site var mı?
  5. A

%99 Fps drop düşüşü.

Bilgisayarda anlayamadığım şekilde küçük takılmalar oluyor bu rekabetçi oyunlarda aşırı canımı sıkıyor düzeltemedim format atıyorum olmuyor parçaları yazılımsal test ediyorum sorun gözükmüyor başka türlü fazladan donanımım yok ki parça değiştirerek test edeyim normal FPS de çok bir şey yok FPS...
  6. A

Dengesiz CPU kullanımı

Dün undervolt yaptım 70 derecelerde base clock hızına çekmedim boost clock hızında durduruyorum 1665 ama şu sorunum var cs go dan örnek vereyim yüksek clock hızı da olsa düşükte olsa benim pc de cs go da 180 fpslere düşürüyor çözemedim bu fps düşüşü neden kaynaklanıyor acaba 16 gb ram var dual...
  7. A

Dengesiz CPU kullanımı

Normalde 85 civarı oluyordu da kasa değiştirdim hava sirkülasyonu daha iyi olan bir kasaya geçtim o yüzden hiç önemsemedim ekran kartı sıcaklığını bir bakarım teşekkürler. 1691318927 Şimdi baktım msı afterburner programında fan limit 100 sıcaklıl limit 83 yazıyor.
  8. A

Dengesiz CPU kullanımı

Ryzen 5 5600X işlemcim var. CPU kullanımına tamamen bakmak istedim ve aralarında dengesizlikler var gibi geldi bana. Birisi 37 ise diğeri 52, diğeri 48 gibi. Birbiri ile eşit olmayan kullanımlar. Sizce bu normal mi? Oyun içindeki işlemci kullanımını gösteren fotoğraf ve video bırakıyorum, bakıp...
  9. A

GPU Ve CPU Kullanımı Azalıyor Fps Düşüyor.

Sistem özelliklerimin iyi olduğunu düşünüyorum ama 1 kaç gün önceye kadar RDR 2'de grafik ayarlarım hep aynı olmasına rağmen FPS 30 civarlarına kadar düşüyor. Sistem özelliklerim: 3060 Ti, Ryzen 5 5600X, MSI B450-A Pro Max, kinston M.2 1 TB SSD, Kingston 16 GB 3200 MHz 16 CL RAM, sıvı soğutma...
  10. A

Ekran kartı kullanımı birden 0'a düşüyor

GTA 5 oyununu oynamak istedim PC sistemim iyi olmasına rağmen ekran kartı kullanımı 0, 16, 20 gibi düşüp duruyor ve bunlar aşırı rahatsız ediyor bunun nedeni nedir sürücüler güncel. Ekran kartımı FurMark ile test ettim sonucu buyurun. Sistem: RAM Kingston 16 GB 3200 Mhz CL 16, SSD Kingston 1 TB...
  11. A

UDIMM vs DIMM farkı nedir.

Selamünaleyküm kafama bu takıldı RAM bakarken aynı marka model RAM'lerin farklı sitelerde altta özellikler kısmında bunlar yazıyor udımm ve DIMM bunların arasında ne gibi farklar var bilgisi olan yardımcı olabilir mi? Çünkü ilk RAM'i aldığım mağazada DIMM ikinci RAM'i aldığım RAM'i aldığım...
  12. A

RAM bellek takviyesi sonrası PC de takılma kasma FPS düşmesi

Arkadaşlar ben 16 GB RAM bellek kullanırken sorun yoktu bir adet daha 16 GB RAM bellek aldıktan sonra bilgisayarım takılıyor, mouse hareket ettirirken duraksıyor takılıyor, FPS düşüyor. Tek 16 GB RAM kullanırken yoktu bu sorun 16 GB daha ekledikten sonra oluştu. İlk RAM belleğim ve ikinci RAM...
Geri