alkan1997 isimli üyenin son içerikleri

1. A

sürekli ram hatası alıyorum lütfen yardım

öncelikle selam arkadaşlar 2 hafta önce itopya üzerinden bir hazır sistem aldım içinde windows 10 deneme sürümü kuruluydu. açar açmaz ilk önce bios ve ram güncellemelerini yaptıktan sonra işletim sistemini 11 e yükselttim. her şeyi gayet temiz ve güncel olarak yaptım ancak bilgisayar bazen 2...
  2. A

2. El bilgisayarımın değeri ?

Değerli yorumun için teşekkürler hocam
  3. A

4 gün oldu hocam. Malum 2. El piyasası zayıf bilgisayarlarda. Ekonomiyi de hesaba katarsak çok ucuz olmadığı sürece satılmıyor
  4. A

Değerli yorumun için teşekkürler hocam
  5. A

https://shbd.io/s/KSHyzXkn arkadaşlar eski sistemim linkte belirtildiği gibi. Hızlı satılması için fiyatını ne yapmalıyım ? Yorumlayanlara şimdiden teşekkürler
  6. A

1500-2000 tl kulaklık önerisi

Arkadaşlar öncelikle selam. Sıfır veya ikinci el fiyatı 1500-2000 tl olan kulaklık önerisi olan var mı ? Fiyat performans bir kulaklık arıyorum. Sıfırı 4-5 bin olan kulaklıkları ikinci el olarakta alabilirim max bütçem 2000. Oynadığım oyun cs2. Şimdiden değerli önerileriniz için teşekkürler
  7. A

gaming.gen sitesinde alışveriş yapılır mı

sağ ol hocam değerli yorumun için
  8. A

teşekkürler hocam 1698245681 teşekkürler hocam
  9. A

arkadaşlar daha önce gaming.gen.tr üzerinden alışveriş yapan oldu mu ? güvenilir mi ? şikayetvar üzerinde birçok çözülmemiş şikayet var. daha önce alışveriş yapan arkadaşlar bilgilendirirseniz sevinirim
Geri