alkandavut isimli üyenin son içerikleri

1. A

Mediamart 3 al 2 öde varmış

Baya baya yetişememişim. Bir türlü etkinleştiremedim sepette kampanyayı. Bitmiş sanırım post durumunu güncellersen sevinirim.
  2. A

5000 TL'ye kulaklık önerisi

11bin TL’ye satılıyor.
  3. A

Lenovo Legion 5 WQXGA Alınır mı ?

Çok nadiren işlerini düzgün yapan çıkıyor ama bence bu Lenovo değil. Şöyle ki LOQ aldıysam sorun yaşamadıysam (ciddi sorun) LEGION’da sorun yaşama ihtimalin neredeyse %0’a yakın.
  4. A

Güzel bir karar almışsın ama Lenovo LOQ kullanıcısı olarak müşteri hizmetleri deneyimim pek iyi olmadı. Klavyemde 1 tuşun iç mekanizması kendi kendine dağılmıştı. sadece servise almak için 500-600 TL istemişlerdi. Toplam maliyeti sorduğumda ise klavyenin tamamen değişeceğini 2000-3000TL arası...
  5. A

Karda mıyım yoksa zararda mıyım?

Baya ucuz. İndirim dönemi biteceği için fiyatlar artacak. Ayrıca TR’de yaşıyoruz 1 ay sonra iki katına çıkacak fiyatları. Her türlü kârdasın.
  6. A

O paralara laptop almanı tavsiye etmem. Bence laptopa verilecek en fazla para 50-55bindir. Şuan 40-55 arasında yüksek performanslı (5060) laptoplar denk geliyor indirimde.
  7. A

40W Kablosuz Soundbar 1,099 TL (MİGROS) (Bluetooth 5.3 & AUX & USB & TF Kart)

Satın aldım. Teşekkür ederim. Tv’ye bir soundbar gerekiyordu. TCL televizyonlarda (her markada vardır belki bilmiyorum) hem dahili hoparlör hem harici hoparlör aynı anda çalıştırılabiliyor kargo geldiğinde atabilirsem videosunu atarım buraya. Forumda pek aktif değilim ne paylaşabilirim ne...
  8. A

Yardım KABLONET BIR ANDA GIDIYOR 5 10 SAATLIGINE

Kablonet internet sitesinden yazılı şekilde şikayet oluştur. Destek talebinden bahsetmiyorum. Bize ulaş/istek talep gönder yerinden şikayetini ilet
  9. A

İnternet bağlantım yok seçeneği nerede

kablolu bağlaman gerekiyor wifi sürücülerini kurmadığı için wifiden bağlanamazsın
  10. A

Windows Forza Horizon 4 açınca çöküyor.

Forza horizon 4 indirdim ve indirme bittiğinde zaten bir gariplik fark etmiştim oyun indiği gibi kendi kendini başlatmaya çalışmıştı ben de hayır gibi bi şeye basmıştım. Sonra oyunu deneyeyim dedim şuan oyunu açıyorum steamden logo çıkıyor bir kaç saniye sonra explorer.exe tamamen gidiyor sonra...
  11. A

🔥İndirim 50TL + %15 İNDİRİM +2. ÜRÜN 1TL YE AMINAKE KART KAPLAMASI

ilk defa forumdan gördüğüm bir şeye param yetti ve direk aldım, kendime doğum günü hediyemi de aradan çıkarmış oldum teşekkürler
  12. A

Yardım Amazon hesabım geçici olarak kısıtlandı.

Dostum şüpheli işlem olarak gördükleri için kısıtlamışlardır bir tleefon numarası vereceğim onu arayıp durumu anlatırsan çözülür +90 800 621 21 63 Amazon Müşteri hzimetleri numarası bu
  13. A

(Çözüldü)Windows 11 masaüstü kafayı yedi.

Dediklerinizi yaptım ama sorun p değil gibi. yukarıdan aşağıya 6 tane simge sığabiliyor sadece. 1080p ve %125 ölçeklemede bu çok az. Simgeler arası neredeyse 1 simge girecek şekilde boşluk var o gitmiyor 1696711689 simge şekillerine bakar mısın sanki kare değil de dikdörtgen şeklinde 1696712401...
  14. A

(Çözüldü)Windows 11 masaüstü kafayı yedi.

Arkadaşlar merhaba saatlerden beri çözmeye çalışıyorum cyberpunk girdim oynadım çıktım masaüstü görseldeki hale geldi. ölçekleme çözünürlük yazı tipi, boyutu falan hepsini denedim hiçbiri işe yaramadı. Çaresiz kaldım format atmak istemiyorum oyunları indirmek çok zamanımı aldı. Lenovo LOQ 15...
Geri