Arkadaşlar selam . Yarın ehliyet için direksiyon sınavım var , diyelim geçtim ( umarım geçerim ) birkaç arkadaşım dediki yeni yıla girmeden nüfusa randevu al o zamana kadar sisteme düşer zamdan etkilenmeden alırsın ehliyeti dediler doğrumu . 28 Aralık direksiyon sınavı , 30 Aralık ilçe nufusa...
Ölçü aletiyle tekrar ölçüm yaptım değerler üzerinde yazdığı gibi çıkıyor fotoğrafta biraz şişkin çıkmış ama patlak değil alt devresindede yanık yok
1735132190
Umarım başına gelmez böyle bişey yakın zamanda. Sorunu Düzeltip bakımlarını yapıcam bilgisayarı satıcam artık kurtulmak istiyorum bu...
Arkadaşlar merhaba 2023 Şubat ayında , Bir hazır sistem aldım . Uzun süre sorunsuz kullandım ama son 2 aydır bilgisayarı kapattığım zaman açılmıyordu içini temizleyince kabloları söküp takınca tekrar çalışıyordu ama son 1 haftadır ne denediysem olmadı . Psu yu açınca anakartta ekran kartı...
Arkadaşlar merhaba. Dün bilgisayarıma format atma işlemi yaptım. Uygulamalarıma şifreleri giricekken Xbox hata kodu veriyor internetten çözüm bulamadım var mı çözüm öneriniz?
Hata kodu 0x80070057.
Arkadaşlar merhaba dün bilgisayarıma format atma işlemi yaptım . Uygulamalarıma şifreleri giricekken xbox hata kodu veriyor internetten çözüm bulamadım varmı çözüm öneriniz
Fotoğrafı : https://hizliresim.com/elbtvir
Hata kodu 0x80070057