aLLi15 isimli üyenin son içerikleri

1. aLLi15

ACİLL!!dolandırıcıya kimlik bilgilerimi ve adresimi paylaştım

tamamdir sagolasin hocam gerekli onemleri aldim yinede ben e devlet uzerinden sirket acmalarini kapattim
  2. aLLi15

param gitti onda degilim dekont bilgilerimin icinde adres ve tc de yaziyor dekontu da atmistim onu soruyorum tc kimlik numaram adim adresim vs var onunla ne gibi islemler yapabilir 1775115374 dekontun icinde tc kimlik numaramda yer aliyordu adima birseyler yapabilirler mi onu sormak istedim...
  3. aLLi15

yardimci olacak bilgisi olan var mi sadece kimlik numaran ve iban adres bilgilerimin yer aldigi dekontu paylastim
  4. aLLi15

nasıl yani gerisini çoktan bulmustur derken
  5. aLLi15

ibandan para yollarken kimlik bilgileri ve adres seçeneği açık kalmış ve parayi ve dekontu yolladım ardından para ve kimlik bilgilerimi alıp kaçtı ne tür önlemler almalıyım dekontun icinde tc kimlik numaram adresim yaziyor
  6. aLLi15

Casio B640WD-1AVDF SU GEÇİRİR Mİ

hocam genellikle swatch saatleri 3atm ye kadar dayanikli oluyor suya dayanir yani yagmurda su sicramalarinda sorun cikarmaz ama denize havuza girmeni tavsiye etmem tabii ki tam olarak saati bilmiyorum eger 3atm 3bar 30m gibi ifadeler yer aliyorsa sitesinde veya saatin üzerinde dedigim gibi...
  7. aLLi15

saatlerin çoğunluğu deniz kullanımı için uygun tasarlanır özellikle dalgıç saatleri ama bunun içinde söylenir mi bilemiyorum tabikide
  8. aLLi15

[H3 id='Casio+B640WD-1AVDF+saatin+zerinde+ve+sitesinde+50metreye+kadar+su+geirmez+ibaresi+yer+alyor+bende+denizde+kullanmak+istiyorum+ama+bu+klasik+dijital+casio+modelleri30metreye+kadar+dayankl+genelde+denizde+kullanlmaz+diyorlar+sizce+bu+modelde+oyle+bir+sorun+cikar+mi']Casio B640WD-1AVDF...
  9. aLLi15

4k videoyu usbden tv de acabilirmiyim

drone ile 4k video cekip tv de oynatmak istiyorum nasil aktarim yapabilirim tv ye 4k seklinde
  10. aLLi15

TURKİYEDE RESELL YAPAN VAR MI

genellikle ayakkabı degerli markalarin urunlerini alip satanlardan bahsediyorum
  11. aLLi15

TURKİYEDE RESELL YAPAN VAR MI

Turkiyede resell yapan var mi arastiryorum hic bulamadim
  12. aLLi15

Bir yilda 20binTL yi,50binTL ye yukseltmek mumkun mu?

tesekkur ederim yeniyim biraz daha fonlara yonelmeyi dusunuyorum tabikide portfoyumde hisselerde olcak
  13. aLLi15

Bir yilda 20binTL yi,50binTL ye yukseltmek mumkun mu?

elimdeki telefonu satip borsaya girmek istiyorum -kisa vadeli islem yapmayi sevmiyorum daha cok uzun vadeli yatirimi seviyorum -borsada yeniyim ve genellikle katilim fonlari ile yatirim yapiyorum,az cok da olsun hisselerde ekliyorum portfoyume -sizce sattigim telefonun fiyatini sene sonuna...
  14. aLLi15

Alcili Kol ile nasil yatabilirim

bilegimde 2tane catlak oldugundan alciya alindi alcinin icindeki kolum yaniyo baya ve agrisi devam ediyo normalmidir birde uyurken nasil konumlandirmaliyim
Geri