allpha isimli üyenin son içerikleri

1. A

TEMU KONUSU | Soru-Cevap, Alınabilecek Ürünler - Sürekli Güncel 🔥

bu indirim kodları geri ne zaman aktif olacak bilgisi olan varmı
  2. A

C: Diskin'de Aniden Doldu Virüs Var Mıdır?

arkadaşlar bir gaflete düştük rdr 2 indireyim dedim 1500 tl vermek biraz fazla gelmişti ama c diskimde indirmeye başlatmadan önce 190 gb yer vardı indirdiği dosya 90gbdı indirdim kurmayı başlatırken birden c diskimin hızlı biçimde dolmasına şahit oldum hatta 10 gb kalana kadar doldu hemen...
  3. A

XPG Spectrix S40G m2 SSD mi Kioxia Exceria G2 m2 ssd mi?

ikisinden birini almayı düşünüyorum kioxia dram li xpg de dramli deniyor bilgisi olan varsa bu konudada bilgi verirse iyi olur birde daha ucuz dramli 1 tb ssd varmı?
  4. A

Huntes Oyuncu Koltuğu Alınır Mı?

daha az önce denedim ve bildiğiniz oturma yeri köpük hiçbir işe yaramaz sakın vermeyin o kadar para
  5. A

35000 tl nvidia ekran kartlı pc tavsiyesi

tamamdır hocam düşünceniz için teşekkür ederim
  6. A

35000 tl nvidia ekran kartlı pc tavsiyesi

arkadaşlar 35000 tl bütçem var sadece kasa olacak şekilde nvidia ekran kartlı pc önerebilir misiniz??
  7. A

forza horizon 4 xbox steam sorunu

Merhaba arkadaşlar bende xbox game pass var ordan forza horizon 4ü indirdim ve oynuyordum. stemde oyunu indirimde görünce alıp direk steamden oynamak istedim fakat oyun pcde yüklü olduğu halde steam tekrar yüklememi istiyor buna bir çözüm varmıdır birde xboxtaki ilerlemem steame geçer mi ?
  8. A

Farklı renklerde siyah ekran hatası

Arkadaşlar laptop siyah ekran veriyordu biraz kurcaladım ve arka planı farklı renk yaptığımda ekran kararmamya başladı arka planı turuncuya açık maviye aldığım anda direk siyah ekran veriyordur nedeni nedir bilgisi olan var mı?
  9. A

oyunlarda ara sahnede fps düşüşü

amd software dan bazı ayarlarla oynadım ve fps ansayfada 144de sabitledi sonra tekrardan bir süre sonra bozuldu tekrar aynı ayarı yapmama rağmen yükselme olmadı çok can sıkmaya başladı 1664832920 tam ekranda oynuyorum
  10. A

fifa 22de anasayfa 20 fps veriyor ve net şekilde kastığını hissediyorum
  11. A

Merhaba arkadaşlar yeni sistem aldım rx 6700 xt ryzen 5 5600 işlemci var ve indirdiğim oyunlarda fps sıkıntısı yaşıyorum. örnek fifa 22 oyun içi 300 fps verirken oyun ara sahneleri ve menüde 20 fps alıyorum aynısı the witcher 3 de de oluyor ara sahne 25 fps falan vede oyunu aralarda drop yiyorum...
  12. A

Bilgisayardan cızırtı gibi ses gelme

tamamdır teşekkür ederim
  13. A

evet şuanda denedim ve ets 2 açınca ses gelmeye başlıyor bunun çözümü kartı garantiye göndermek mi?
  14. A

Normalde ses yok ama ara sıra birden cızırtı gibi ses yapıyor fanlardan geldiğini sanmıyorum neden yapar böyle bir şey sıkıntı çıkar mı?
Geri