ALONE 0_0 isimli üyenin son içerikleri

1. A

Yardım Dishonored death of the outsider açılmıyor

Epic games üzerinden ücretsiz verdiğinde kütüphaneye eklemiştim oyun nedense açılmıyor birçok yöntem denedim yönetici olarak çalıştırdan tutunda optimize dll dosyası eklemeye kadar ama nafile oyuna tıklıyorum daha sonra 1 sn karanlık ekran geliyor ve kapanıyor otomatik. Windows updateledim...
  2. A

Yardım Displayport kablo önerisi

teşekkürler hocam araştıracağım sadece itopya üzerinden yorumlara baktım alan kişilerden bazıları kutudan hdmi çıktı display port yoktu demiş açıkçası bu biraz kafamı karıştırdı bir de kutu içeriğine nereden bakabilirim acaba?
  3. A

Yardım Displayport kablo önerisi

MSI MAG 275F 27" 0.5 ms Full HD IPS 180 Hz bu monitörü alıcam arkadaşlar ama içinden hdmi 2.0 kablosu çıkma ihtimali var sanırım her ihtimale karşılık bana bu monitörden full verim alabileceğim bir displayport kablosu önerir misiniz
  4. A

Yardım Msi 275QF monitör ayarları

hacı bu arada nereden aldın ve içinden displayport kablosu çıktı mı bazı satın alan kişiler hdmi 2.0 çıktı sadece diyorlar bazıları sadece displayport sende hangi kablo çıktı ve çıkan kabloyla 180hz tam olarak alabiliyor musun?
  5. A

https://www.testufo.com/ sanırım bu siteden yapabilirsin bu arada fps oyunlarını denedin mi hiç bahsedildiği gibi 1ms oranını sağlıyor mu gerçekten?
  6. A

bu arada konuyla alakası yok ama aynı monitörü almayı düşünüyorum ama 1080p olanını monitör çok yer kaplıyor mu yada ghosting gibi bir sorunu var mı?
  7. A

Yardım Arctic Freezer 34 eSports DUO anakartımla uyumlu mu?

anakartta aynı mı hacı?
  8. A

Yardım Arctic Freezer 34 eSports DUO anakartımla uyumlu mu?

Arkadaşlar Arctic Freezer 34 eSports DUO modelini almak istiyorum ryzen 2700x işlemcim için ama ramlerin üzerine gelir mi diye korkuyorum geçen kuletipi soğutmada bu sorunu yaşamıştım bilen varsa yardımcı olabilir mi? ANAKART:GİGABYTE B450M S2H
  9. A

Çözüldü✓ 3 Monitör arasında kaldım

tamamdır hocam çok teşekkürler
  10. A

hocam sizede zahmet veriyorum ama bana yukarıda bahsettiğim msi monitörden maksimum verimi alabileceğim bir dp kablosun önerir misiniz bildiğim kadarıyla hdr desteğide var monitörün
  11. A

hocam kabloya baktım ama 165hz destekli yazıyor 1080p için msi monitör 180hz tam verim alamam diye korkuyorum açıkçası 180hz destekliyor mu bu kablo pek bilmiyorumda
  12. A

tamamdır hocam çok teşekkürler yardımınız için benimde pek bilgim yok tereddüte düştüm kablo konusunda çok pahalı duruyordu vesa sertifikalı dp kabloları birde msi monitörün tam olarak 1.4mü yoksa 2.0 mı olduğunuda anlayamadım heryerde başka bir şey söylemişlerdi
  13. A

hocam maalesef bugün alamiyacağım malum ülkenin durumunu biliyorsunuz 2hafta içinde elime geçicek olan parayla alma gibi bir planım var bu arada msi modeli için satıcı dp kablosu olmayabilir diyor onun içinde kaliteli bir dp kablosunu önerebilir misiniz rica etsem
  14. A

Arkadaşlar bu 3 monitör arasında kaldım warzone ve benzeri fps oyunlar oyniyacağım ayrıca hikaye oyunlarada girişeceğim tabi ki bütçem aşağı yukarı 5500tl bandında aklımda msi mag 275f 27 modeli var ama onunda satıcısı içinde şansa dp yada hdmi kablosu çıkabilir diyor(arkadaşlar 2k demeyin bende...
  15. A

MSI MAG 275F alınır mı?

satıcıya sordum eğer satın alırsam içine bakıp dp kablolu ürünü gönderebilir mi diye cevap bekliyorum ona göre bi karar vericem artık şaşırtıcı şekilde aynı fiyatın biraz daha üstünede yine aynı satıcı farklı sitelerde satıyor ve ürünü satın alan biri kargosu dıştan hasar görmüş şekilde teslim...
Geri