bütçe çok sorun değil aslında ama gereksiz yüksek bişey de almak istemem siz önerin hocam uyumluluğuna göre
1719393919
hocam şimdi baktım gayet güzel, kullandınız mı başka bişeye bakmama gerek var mı ne dersiniz bunun için
Merhaba arkadaşlar Amd Ryzen 7600 ve Rtx 4070 super kullanıyorum. Stok fanla kullanıyorum şimdilik ama korkuyorum da ısınıyor, alacağım araştırmam lazım pek de bilgim yok. Şöyle idare edebilecek orta yeterli yada yüksek segment soğutucu önerir misiniz birde bu işlemciye hangi tip soğutucu...
Merhaba arkadaşlar işlemcimAmd Ryzen 5 7600 Ekran kartım Rtx 4070 super
Amdlerin genel olarak yüksek ısıda çalıştığını biliyorum şimdilik soğutucusuz kullanıyorum ama alacağım bir tane. Hiçbir fikrim yok ne önerirsiniz
4k da 144 hz en düşük fiyatlı Gameon diye bi marka buldum o bile 10k
https://www.hepsiburada.com/gameon-28-ips-4k-uhd-144hz-2-1-hdmi-siyah-oyuncu-monitoru-pm-HBC00005APNV0
bunda 4k da60hz belki ama 60hz den fazla da beklemem yani yeter fazlasıyla ekran kartım asus 4070 super
Arkadaşlar 4k 144 hz monitör arayışındayım en iyi tavsiyeleriniz ne olur bütçede 15-16k dan yukarı çıkmak istemiyorum. Birde şöyle bir monitör buldum linkini bırakıyorum 2k 144 hz 4k 60 hz aslında benim istediğim tarzda bir cihaz fiyatı diğerlerine göre çok uygun başka bi eksiği var mı bakar...
güçsüz değil de fps alabileceğin değerler değişir 60 ın altına düşer yüksek oyunlarda normal oyunlarda da sanırım 60-120 arası alırsın. tam bilmiyorum bakmak lazım bende 4070 super var 2k 240 hz monitör Max oyunun vereceği fpsi alıyorum mesela. güçsüz değil ama fps olarak yüksek beklentin varsa...
oynarsın 2k da ama çok yüksek fps değerleri bekleme. 60 dan fazla alırsın çoğu oyunda, 2k 144 hz monitör alırsın ki en fazla o kadar çıkar fps sanırım tam araştırmak lazım oyun performanslarını. öyle rekabetçi de takılmam diyorsan mantıklı olabilir. fiyat farklarını falan bilmiyorum araştırmak...
kanka 4070 le 4070 süper arasında baya fark var hatta super olan ti ya yakın diyebilirim 4 k da üzmüyor, ama 2 kda fazla fazla yeter diye düşünerek 2k 240 hz aldım yenileme hızım eksik olmasın dedim :)
bende öyle düşünüyorum aslında hacı ama zaten oyunlarda ekran kartımın çıkacağı Max 4k fpsi 100 falan aslında kötü de değil, ama 144 hz de alırsam şimdi aklım kalcak dediğin gibi 2k da 😁 sonuçta tüm oyunlar 4k değil
Merhaba sistemim Asus 4070 super Amd Ryzen 7600 monitör arıyorum.
2k 240hz monitör tavsiyeleriniz nelerdir? benim bulduğumu aşağıya bırakıyorum fiyatı nasıl kullanan var mı yada diğer özelliklerinden eksik var mı bakarsanız sevinirim abiler...
Merhaba arkadaşlar, yakın zamanda bir sistem kurdum Asus dual 4070 super ve amd Ryzen 7600 ile. Monitör arayışındayım.
4 k destekleyen oyunlarda aktif bir şekilde ekran kartımın destekleyeceği kadar (60 fps ve üzeri) oynamak istiyorum ancak stabil olarak 2k ve 165 hz den aşağı düşmek...