bunu denemek amaçlı telefonu usb ile bağlayarak denedim bi sorun olmadı sorun kasadada değil gibi kablodada sorun olsa neden sadece oyunlarda kessin ki bilemedim
Arkadaşlar merhaba sorunum şu şekilde normalde sosyal medyalarda hiçbir sorun yaşamıyorum internet saatlerce açık kalıyor v.s tık yok sadece herhangi bir oyuna girince oyun hiç fark etmeksizin internetim kesiliyor dsl ışığı gidiyor sonra yanıp sönmeye başlıyor 1 2 dakika sonra tekrar internet...
arkadaşlar maç olsun video izlemek v.s için çift monitör 2 kasa olarak takılıyordum bu gün 2. kasanın ekran kartı nane limon oldu tek karta 2 monitör devam etmek istemiyorum ama yan pc dede adam akıllı bi sistem yok o yüzden yalandan bi ekran kartı takıcam eski kartı gtx745 ti yani aman amanda...
200 den 380 e çıktı fatura bi anda 35mbit için fazla yaw, yine kalcm burda yapck bişey yok öğrenci olunca tahattütsüz lazım oluyor türk net 400 den başlıyor kurulum ücretlerinden bahsetmiyorum bile..
ardakaşlar merhaba 750lira civarlarında bi mouse arıyorum rampage logitech gamep dışında önerileriniz var mı (fiyatın üstüne biraz çıkabilirim ama bu civarlar olursa daha iyi olur) şimdiden teşekkürler
link atarsanız sevinirim daha çok fifa pes ve hikaye modlu takılıcam kablosuz ve pc ile uyumlu arıyorm teşekkürler (uzun ömürlü üzmeyecek bişey arıyorm)