Alonedevil isimli üyenin son içerikleri

1. A

Çözüldü✓ Pc De Görüntü Gelmiyor

hocam anakartına tam hakim değilim fakat orada boot device yazan bi yer bulman lazım içine girdiğindede ssd veya hdd herhangi bi kartın var mı diye bakınman gerekiyor varsa f10 bas başlat pc yi
  2. A

hocam bios menüsüne gel tekrar senin ssd veya hdd okumuyor galiba onu bi kontrol et biostan
  3. A

bu arada bios pilini çıkartıktan sonra yaklaşık 5dk fln beklemen gerekiyor kendini resetlemesi için
  4. A

hocam hdmı kablonu ters çevirerek dene olmazsa ramleri tek (bi tanesini 2 slotada sırayla dene) takarak bi kere daha dene eğer çift monitör kullanıyorsan onu şimdilik teke al ekran kartından çıkan tek bi kablo olsun monitöre gelen bir hata veya uyarı olmazsa geçmiş olsun denebilir hepsinin...
  5. A

temizlerken söktüğün bi parça var mı veya bize söyleyebileceğin bir hata kodu ekranda sinyal yok mu yazıyor
  6. A

Bu sistemdeki psu idare eder mi?

kasa gayet normal bu sistem için bir kaç ay idare eder mi derken
  7. A

Sınırsız Sosyal Medyayı Normal İnternet Olarak Kullanma

bildiğim kadarıyla onu bi youtube için yapıyorlardıda oda kalktı
  8. A

Çözüldü✓ sadece oyunlara girince internetim kesiliyor

aga 4 gündür sürünüyorum hakkın ödenmez çok teşekkürler ya bu kadar basit miydi nelerle uğraştım bilsen
  9. A

bunu denemek amaçlı telefonu usb ile bağlayarak denedim bi sorun olmadı sorun kasadada değil gibi kablodada sorun olsa neden sadece oyunlarda kessin ki bilemedim
  10. A

Arkadaşlar merhaba sorunum şu şekilde normalde sosyal medyalarda hiçbir sorun yaşamıyorum internet saatlerce açık kalıyor v.s tık yok sadece herhangi bir oyuna girince oyun hiç fark etmeksizin internetim kesiliyor dsl ışığı gidiyor sonra yanıp sönmeye başlıyor 1 2 dakika sonra tekrar internet...
  11. A

2. pc ye yalandan bi ekran kartı

arkadaşlar maç olsun video izlemek v.s için çift monitör 2 kasa olarak takılıyordum bu gün 2. kasanın ekran kartı nane limon oldu tek karta 2 monitör devam etmek istemiyorum ama yan pc dede adam akıllı bi sistem yok o yüzden yalandan bi ekran kartı takıcam eski kartı gtx745 ti yani aman amanda...
  12. A

x boxtan ea play alıp fc 24 indirsem konsolla oynayabiliyor muyum

x boxtan ea play alıp fc 24 indirsem konsolla oynayabiliyor muyum bi yerden duyum aldım öyle yapınca gamepad çalışmıyor diye size sorayım dedim
  13. A

Millenicom dolandırıcılığı

200 den 380 e çıktı fatura bi anda 35mbit için fazla yaw, yine kalcm burda yapck bişey yok öğrenci olunca tahattütsüz lazım oluyor türk net 400 den başlıyor kurulum ücretlerinden bahsetmiyorum bile..
  14. A

mouse ÖNERİSİ 750 CİVARI

ardakaşlar merhaba 750lira civarlarında bi mouse arıyorum rampage logitech gamep dışında önerileriniz var mı (fiyatın üstüne biraz çıkabilirim ama bu civarlar olursa daha iyi olur) şimdiden teşekkürler
Geri