alonexe isimli üyenin son içerikleri

1. A

Bilgisayarımda Artık Crash Yemeye Başladım

Hocam değişir bendede oluyordu crashlerin çoğu ya ram kaynaklı yada windoss kaynaklı oluyor kendi software sitesinden kursan bile sıkıntı oluyor flash belleğe yazarken eksik yazıyor dosyaları kaç defa başıma geldi ve iso dosyalarından kurunca artık daha fazla bu hatayı alma oranın artıyor iso...
  2. A

2.800 TL'ye sıvı soğutucu önerisi

Hocam bende bugun aldım sıvı soğutma termalright iyi bir marka fp ürünü içinden macunda çıkıyor iletkenliği yüksek aqua elite daha sessiz çalışan modeli 3300rpm pompası var fanlarda 1800rpm olması lazım gayet yeteeli işlemcin için 1774215766 Bana kalırsa frozen prism modelide güzel 2-3 derece...
  3. A

Bilgisayarımda Artık Crash Yemeye Başladım

Öylede hocam bendede oluyordu baktım xmp den dolayıymış kapatyım sonralarda birdaha yeni windoss kurdum kullanıyorum mavi ekran atmaya başladı windows bazen düzgün kurulmazsa dosyaları eksik veya yanlış kuruyor tekrar hard reset atıyosun öyle çözülüyor arkadaşta reset atsa düzelir bence
  4. A

Çözüldü✓ Sıvı soğutma kasama sığar mı?

anladım hocam sağolasın tekrardan
  5. A

Anakarr kasanın üstüne yakın olduğu için hesaplamama göre ya tam otueuyor yada birkaç mm farkla değiyor umarım sığdırabilirim yoksa iade etmeyi düşünüyorum 1774214474 İnşallah hocam sence mantıklı bir sıvı soğutma mı
  6. A

Çünkü üste bu tam oturuyor tek korkum aşağıya oldugu için ram e değer mi bilemiyorum
  7. A

Öncelikle dostlar sıvı soğutma almaya karar verdim ilerde işlemci yükseltmeyide düşündüğüm için sizce mantıklı mı bu fiyat bandına ve kasama sığıyormu bilemedim Anakart: Asus H610M-R İşlemci: i5 13400F Ram:1x16GB Xpg Lancer DDR5 5200mhz Kasa: XPG Valor Air Mid Tower 750w Alacağım sıvı soğutma...
  8. A

Çözüldü✓ Düşük FPS alıyorum. Darboğaz mı var sistemimde?

hocam görüntü şeyim yok oyle ya performansı etkilemesin pc nin yeter herşeyi takarım valla :LOL:
  9. A

tamamdır hocam teşekkür ederim alıp deneyeceğim
  10. A

valla hocam kasada 3 fan 1 egzoz fan var işlemci fanımı stok işlemci fanı kullanıyorum sıvı soğutma kullanmadığım için kasanın üst tarafı boş oraya fan takmayı düşünüyorum fakat kasamdaki fanlarla uyumlu çalışıp çalışmayacağını bilemediğim için alamadım
  11. A

o ne hocam ne yapmam lazım yardımcı olurmusunuz?
  12. A

90 dereceyi gordu hocam simdi cs2 benchmark yaptım max 90derece ortalama fps420 dşyor fakat hiç stabil değil fps sürekli değişiyordu ramden kaynaklımı
  13. A

hw den bakıyorum boşta 77 dereceye çıkıp düşüyor şimdi benchmark atacam
  14. A

valla hocam onuda denedim gene aynı değişen yok kıracam pc yi en sonunda :LOL: 1774137263 yazılımsal bir sıkıntı var bence deniyorum bakalım
  15. A

hocam hard reset atıyorum surekli driverları kurdum aynı fps bende çözemedim anakart vrm mi yetmiyor çözemedim bilgisayardan soğudum iyice
Geri