Hocam değişir bendede oluyordu crashlerin çoğu ya ram kaynaklı yada windoss kaynaklı oluyor kendi software sitesinden kursan bile sıkıntı oluyor flash belleğe yazarken eksik yazıyor dosyaları kaç defa başıma geldi ve iso dosyalarından kurunca artık daha fazla bu hatayı alma oranın artıyor iso...
Hocam bende bugun aldım sıvı soğutma termalright iyi bir marka fp ürünü içinden macunda çıkıyor iletkenliği yüksek aqua elite daha sessiz çalışan modeli 3300rpm pompası var fanlarda 1800rpm olması lazım gayet yeteeli işlemcin için
1774215766
Bana kalırsa frozen prism modelide güzel 2-3 derece...
Öylede hocam bendede oluyordu baktım xmp den dolayıymış kapatyım sonralarda birdaha yeni windoss kurdum kullanıyorum mavi ekran atmaya başladı windows bazen düzgün kurulmazsa dosyaları eksik veya yanlış kuruyor tekrar hard reset atıyosun öyle çözülüyor arkadaşta reset atsa düzelir bence
Anakarr kasanın üstüne yakın olduğu için hesaplamama göre ya tam otueuyor yada birkaç mm farkla değiyor umarım sığdırabilirim yoksa iade etmeyi düşünüyorum
1774214474
İnşallah hocam sence mantıklı bir sıvı soğutma mı
Öncelikle dostlar sıvı soğutma almaya karar verdim ilerde işlemci yükseltmeyide düşündüğüm için sizce mantıklı mı bu fiyat bandına ve kasama sığıyormu bilemedim
Anakart: Asus H610M-R
İşlemci: i5 13400F
Ram:1x16GB Xpg Lancer DDR5 5200mhz
Kasa: XPG Valor Air Mid Tower 750w
Alacağım sıvı soğutma...
valla hocam kasada 3 fan 1 egzoz fan var işlemci fanımı stok işlemci fanı kullanıyorum sıvı soğutma kullanmadığım için kasanın üst tarafı boş oraya fan takmayı düşünüyorum fakat kasamdaki fanlarla uyumlu çalışıp çalışmayacağını bilemediğim için alamadım