Alp Kaftan isimli üyenin son içerikleri

1. A

DLL Dosyasından Virüs Olmaz ihtimali

Merhaba ben GTA 5 da fivem oynuorum fakat bunun için de team spek 3 indirmem gerek onun yanında da oynayacağım sunucunun plug-ini indirmem gerek fakat ben bu dosyları windows güvenliğinden özel tarama ile tarattığımda bir şey bulunamdı diyor ne yapmamı önerirsiniz. Virüs bulaşıp bulaşmadığından...
  2. A

İşlemci upgardesinden sonra yapılması gerekenler

Merhaba öncelikle AMD Ryzen 5 3400G den Ryzen 5 3600 e gçeiş yapacağım fakat işlemciyi takdım diyelim herşeyi yaptım fakat pcyi açtıkran sonra bana 2 seçenek sunacak ve o ekranı hiç bilmiyorum f1 e mi basmalıyım f2' ye mi? @Abdullah Hacıgül
  3. A

PAPARA İLE SİTELERE PARA ATAMIYORUM

çözümünü buldun mu acaba
  4. A

İninal kart ile csgo net sitesinden para yükleme hatası

merhaba ininal kart ile csgonet. sitesinde para yatırmak istiyorum fakat şöyle bir yazı çıkıyor. Payment failed (id 167605345) Transaction was rejected by card issuer çözümünü bilen birisi yazabilir mi
  5. A

İnternet Kafede Csgoya girersem kendi ayarlarım gider mi

Tamamdır teşekkür ederim
  6. A

İnternet kafede ayarlarımın olmayacağını biliyorum fakat kendi bilgisayarımda ayarlarım gitmez değil mi?
  7. A

Merhaba internet kafede csgo gireceğim fakat kendi bilgisayarım da bir sürü ayarım var eğer internet kafede girersem o ayarlar gider mi acaba
  8. A

Msi B450M A Pro Max rgb soketi var mı

Merhaba ben AMD Wraith Prsim almayı düşünüyorum ve msi b450m a pro max anakartım var rgb soketi var mı eğer varsa ekstra bir rgb soketi önerebilir misiniz?
  9. A

AMD Radeon Software Kapanıyor

Merhabamsi rx 570 4gbım var ve radeon software kullanıyorum fakat uygulama kapanıyor. Çözümüü nedir acaba
  10. A

Msi Rx 570 4gb cyberberpunk düşük fps sorunu

teşekkürler
  11. A

Düzelme ihtimali var mı
  12. A

Merhaba herkese sistemim amd ryzen 5 340g msi b450m msi rx 570 4gb ve 16 gb 3000 mhz ramim var fakat bu oyunda neden bu kadar düşük fps alıyorum?
  13. A

Apu İşlemciye Ekran Kartı takma

Youtubede bir sürü video var Bıosdan ayar yapman gerek falan diyorlar onun için dedim
  14. A

Apu İşlemciye Ekran Kartı takma

Merhaba benim amd ryzen 5 3400g bir işlmecim var ve şuanda apu olarak kullanıyorum işlemciyi. Anakartım msi b450m a pro max. Yanına ekran kartı takacağım sapphire rx 570 4gb monitörğn hdmş kablosunu ekran kartına bağlamayı düşünüyorum. Bıosdan bir ayar yapmam gerekir mi
Geri