alp126 isimli üyenin son içerikleri

1. A

🔥İndirim Razer BlackShark v2 x 1614 TL (Siyah Renk) Amazon.com.tr

Kulaklıktan memnunum ama kafama taktığımda ayar telleri gevşek olduğu için taktığım ayarda kalmıyor. Bu sorunu yaşayan varsa çözüm bulduysa paylaşabilir mi?
  2. A

Kablolu kulaklık üçünden hangisi?

PC Oyun için alıyorum Bu fiyat bandında başka tavsiye edeceğiniz var mı? Teşekkürler...
  3. A

❌İndirim Bitti! LENOVO LEGİON 5 3070 Lİ CİHAZ 30 BİN LİRA

victus'la şu cihazı karşılaştırdınız ya helal olsun.
  4. A

Chery arabalarına %40 EK VERGİ

Hep itibar için bunlar.
  5. A

13 Yıl Sonra 7 Day 7 Die Early Access'den Çıkıyor! 😲

13yıl bekletti, biz alışmıştık ne güzel nolcak şimdi bakalım:unsure: Bari 2. oyunu çıkarsın erken erişime biz böyle alışkın değiliz.
  6. A

13 Yıl Sonra 7 Day 7 Die Early Access'den Çıkıyor! 😲

Zevkler renkler tartışılmaz tabi de çöp dediğin oyunu senin yazdığın oyundan 2-3 kat fazla kişi oynuyor. ve 7days bence gerçekten çok iyi oyun.
  7. A

İki laptop arasından hangisi alınmalı

20bin e cihaz 2. el mi? O fiyata sıfır alabiliyorsan bekleme hiç.
  8. A

🔥İndirim İtopya 7 ürün 7 fırsat kampanyası

Msi kol beyaz olan v2 kodlu ve v2 kablosuz olanın kodudur, fotolar da zaten kablosuz. Peki kablolu yollamaları yasal oluyor mu?
  9. A

Yardım 35k ya Lenovo Loq aldım, Yorumlarınız?

Hocam cihazı 7-8 gün ben kullandım şuan eşim kullanıyor, bende asus tuf a15 var. Karşılaştırırsam ekran hariç her şeyde LOQ daha üstün. Oyunlarda ses-ısınma-performans kaybı hiç olmadı.
  10. A

Yardım 35k ya Lenovo Loq aldım, Yorumlarınız?

Herkese çok teşekkür ederim.... Oyunda 115w fazlasıyla yeterli.
  11. A

Laptobum ucuza mı gitti?

ederi 10k çok iyi gitmiş
  12. A

Laptopları kaça satabilirim?

1- 10k 2- 14k (keşke ekran kartı daha iyi olsaydı)
  13. A

60K'ya kadar mimara laptop önerisi.

İmzadaki gayet iyi
  14. A

F/P LAPTOP ÖNERİSİ MAX 23K

23-24 sınır bütçe, o bütçeye performans verecek makine bulamadım. Bunu alırsan 4-5 sene sıkıntı çekeceğini düşünmüyorum...
  15. A

Bu fiyata bu laptop nasıl ?

Asus ve Lenovo öneririm Görüntüye önem veriyorsan Asus ekranı muhteşem Lenovo loq kaliteli, ekranı 350nits ama Asus kadar iyi görüntü vermiyor. Asus biraz ısınıyor Lenovo'nun eksi yönünü görmedim. Gigabayt kalitesiz ve ısınıyor tavsiye etmem.
Geri