alpaayp isimli üyenin son içerikleri

1. alpaayp

Çözüldü✓ Egzoz fanı psu ya bakıyor problem olur mu?

ama alttakileri civatalayamıyorum ama sıvı soğutmanın radyatörü önde duruyor. alttakilere de civata atamadığım için böyle yapıştırdım kasa boyutu biraz küçük geldi
  2. alpaayp

O zaman alttakiler içeri , üsttekiler dışarı vercek şekilde ayarlıyım yarın
  3. alpaayp

İşlemcim çok ısındığı için 240mm Sıvı soğutma aldım ama atx anakartım olduğu için radyatörle fanlar üst tarafa sığmadı. Bende ön taraftaki 3 kasa fanını sökerek öne taktım radyatörü. Önden çıkan 3 fanı kasanın altına taktım. 2 tane fanda üstte takılı vaziyette. 1 i arkada olmak dahilinde toplam...
  4. alpaayp

Takaslı ekran kartı almak istiyorum

Bende rtx 4060 8gb asus dual var bunu takas yapmak istiyorum. Birinci seçenek rx 6900 xt 16 gb diğeri de rtx 3080. 3080 için üstüne 4k istiyor 6900xt için daha konuşmadık sizce nasıl yapmalıyım?
  5. alpaayp

Çözüldü✓ 2k 27inç monitör tavsiyesi

buda güzel mesela 10bit renk derinliği var renkler çok güzel görünür bunda ama viewsonic nasıldır ?
  6. alpaayp

samsgun ve rog arasında kaldım hangisini seçeceğime karar veremiyorum şuan (...
  7. alpaayp

rog strix i öne alıyorum o zaman teşekkürler 1738853523 https://www.akakce.com/monitor/en-ucuz-samsung-odyssey-g65b-ls27bg652euxuf-27-1-ms-qhd-pivot-curved-oyuncu-u-fiyati,650296406.html neredeyse fiyatları aynı bu daha fazla hz özelliği sunuyor düşünmelimiyim sizce ?
  8. alpaayp

https://www.akakce.com/monitor/en-ucuz-asus-tuf-vg27aq-27-1ms-wqhd-g-sync-ips-oyuncu-u-fiyati,552197348.html?_gl=1*qv46f9*_up*MQ..*_gs*MQ..&gclid=CjwKCAiA2JG9BhAuEiwAH_zf3rrjL3LjjNT0UvGz2UgHWhyrsNjEP9sXKzEcZqWtXIVCSeTHXryHThoCZI0QAvD_BwE bu da asus kontrast oranı yüksek rog strixin 1000:1...
  9. alpaayp

kontrast oranı 1000:1 çoğunun benim linkini koyduğum monitörde 100.000.000:1 görünüyor
  10. alpaayp

2k 27 inç ips panel monitör almayı düşünüyorum valorant, lol, god of war, ets2 oynuyorum çokça dizi film izliyorum kontrast oranı yüksek monitörlerde renkler daha güzel diye okudum tavsiye edebileceğiniz monitörler varmı ? bir de şu monitör güzel gibi =...
  11. alpaayp

Anakartım usbleri açık tutuyor

teşekkürler yardımlarınız için bulamadık sağlık olsun
  12. alpaayp

evet ilk geldiğinde anakartı sıfırladım bios update attım öyle kullanmaya başladım
  13. alpaayp

evet kayıt ederek çıkıyorum
  14. alpaayp

deniyorum hemen 1738663654 yaptım olmadı ya
  15. alpaayp

Disabled yaptım onları enabled ti ama yinede açık kalıyor
Geri