AlparslanSalih isimli üyenin son içerikleri

1. A

Çözüldü✓ Ekran kartı aldım kasaya taktım ve fan birkaç saniye döndü durdu ve görüntü yok

Pardon anakartim bozulmuş anakart garantiye yollicam
  2. A

Çözüldü✓ Ekran kartı aldım kasaya taktım ve fan birkaç saniye döndü durdu ve görüntü yok

Bilgisayarın bütün parçalarını sıfır aldım ekran kartını ikinci el almıştım ve ekran kartı hariç hepsi gelmişti bende eski ekran kartı ile kurdum kullandım bugün ekran kartı geldi taktım bı kaç saniye döndü ve durdu bı kaç defa sok tak denedim olmadı bende eski ekran kartını takip devam...
  3. A

Çözüldü✓ Ekran kartı aldım kasaya taktım ve birkaç saniye döndü durdu ve görüntü yok

2 spor var tek ram takılı. Peki ram çıkarıp denesem eğer sorun ondaysa ekran kartı çalışır mı? 1744388769 Elimdeki eski ram denedim ama yinede olmadi 1744389856 +Msi MAG 600w psu
  4. A

Çözüldü✓ Ekran kartı aldım kasaya taktım ve birkaç saniye döndü durdu ve görüntü yok

Fanları. Eski ekran kartını dün kullanabiliyordum ama yeni ekran kartını taktiktan sonra ondanda görüntü gelmez oldu ve onunda fanları artık 2 saniye dönüp duruyor. Driveri nasil silip yüklerim tarif edermisin
  5. A

Bilgisayarın bütün parçalarını sıfır aldım. Ekran kartını ikinci el almıştım ve ekran kartı hariç hepsi gelmişti bende eski ekran kartı ile kurdum kullandım bugün ekran kartı geldi taktım birkaç saniye döndü ve durdu birkaç defa sok tak denedim olmadı. Bende eski ekran kartını takip devam...
  6. A

PSU da sıfır aldım tamda soktum taktım ama olmamıştı şimdi herşeyi söküp takmayı bitirince düzelir inşallah 1744382833 Bütün kasayı söküp baştan taktım ama sorun yine aynı devam ediyor ekran kartı fanı 2-3 Saniye dönüyor duruyor ekrana görüntü gelmiyor
  7. A

Denedim gelmiyo şimdide bütün herşeyi söküp baştan kurucam 1744380913 Herşeyi söküp baştan kurucam olur inşallah
  8. A

600w 1744379458 Ekrana görüntü gelmiyor kral açamıyorum PC yi
  9. A

R 5 5600 rx6600 eagle (yeni). eski r200 serisinden bı ekran kartı.anakart asus b450mk 2
  10. A

Bilgisayarın bütün parçalarını sıfır aldım ekran kartını ikinci el almıştım ve ekran kartı hariç hepsi gelmişti bende eski ekran kartı ile kurdum kullandım bugün ekran kartı geldi taktım bı kaç saniye döndü ve durdu bı kaç defa sok tak denedim olmadı bende eski ekran kartını takip devam...
  11. A

Çözüldü✓ Ryzen 5 5600 . RX 6600 .

asus prime-b450m-k-ii-ddr4-4400mhz-oc-m-2-am4-matx- - msi mag-a600dn-600w-80-plus-guc-kaynagi - böyle iyi mi? kral 1744043695 .
Top Bottom