Bilgisayarın bütün parçalarını sıfır aldım ekran kartını ikinci el almıştım ve ekran kartı hariç hepsi gelmişti bende eski ekran kartı ile kurdum kullandım bugün ekran kartı geldi taktım bı kaç saniye döndü ve durdu bı kaç defa sok tak denedim olmadı bende eski ekran kartını takip devam...
2 spor var tek ram takılı. Peki ram çıkarıp denesem eğer sorun ondaysa ekran kartı çalışır mı?
1744388769
Elimdeki eski ram denedim ama yinede olmadi
1744389856
+Msi MAG 600w psu
Fanları. Eski ekran kartını dün kullanabiliyordum ama yeni ekran kartını taktiktan sonra ondanda görüntü gelmez oldu ve onunda fanları artık 2 saniye dönüp duruyor. Driveri nasil silip yüklerim tarif edermisin
Bilgisayarın bütün parçalarını sıfır aldım. Ekran kartını ikinci el almıştım ve ekran kartı hariç hepsi gelmişti bende eski ekran kartı ile kurdum kullandım bugün ekran kartı geldi taktım birkaç saniye döndü ve durdu birkaç defa sok tak denedim olmadı. Bende eski ekran kartını takip devam...
PSU da sıfır aldım tamda soktum taktım ama olmamıştı şimdi herşeyi söküp takmayı bitirince düzelir inşallah
1744382833
Bütün kasayı söküp baştan taktım ama sorun yine aynı devam ediyor ekran kartı fanı 2-3 Saniye dönüyor duruyor ekrana görüntü gelmiyor
Bilgisayarın bütün parçalarını sıfır aldım ekran kartını ikinci el almıştım ve ekran kartı hariç hepsi gelmişti bende eski ekran kartı ile kurdum kullandım bugün ekran kartı geldi taktım bı kaç saniye döndü ve durdu bı kaç defa sok tak denedim olmadı bende eski ekran kartını takip devam...