alpaytaskn isimli üyenin son içerikleri

1. A

Yardım GTA V ONLİNE HEİST ATMA SORUNU

Setup bende olduğu için o açamaz 1682852129 Rockstar support kısmında ki yazıyı diyorsun büyük ihtimalle bana saçma gelmişti ama denenebilir sanırım,güvenlik ile alakalı olabilir mi acaba ?
  2. A

Bu zaten aklımıza geldi bu lobby girme kısmında sıkıntı yapıyordu.Heist girerken hile açmıyoruz ikimizde zaten ,kasadan paraları aldıktan sonra HEİST FAİLED yazıyor oyun bozuluyor asıl sorun bu 1682851862 O bakımdan sıkıntı yok doğrulamayı denemiştim 1682851921 Kasadan paraları aldıktan sonra...
  3. A

GTA V online gazino heisti yaparken tam kasadan çıkarken oyun bozuluyor sebebini bulamadım. Birde hile ile girerken arkadaşlarım benim lobby me katılamıyor yükleme ekranında kalıyorlar
  4. A

Forza Horizon 4 Ağ teşhisi sorunu+oyundan atma

Bu video sorunu çözer büyük ihtimalle bende de zamanında olmuştu bu tarz videolarla çözdüm, güvenlik duvarı falan açmıştım o şekilde sorun olmadı daha
  5. A

Yardım YENİ SİSTEM TOPLADIM AMA OYUNLARDA HATA!

Son cevabı görmemişim hocam deneyeceğim, Şimdi farklı bir sorun patlak verdi cpu ısı problemi şöyle ki sıvı soğutma taktırdım bazı zamanlar sıcaklık boştayken 90 100 dereceye kadar çıkıyor daha sonra bilgisayar kendini korumaya alıp kapanıyor ama gösterildiği sıcaklık doğru değil kasabuz gibi...
  6. A

Hocam bu işlem sorunu çözdü demekki ramlerde varmış keşke baştan yapsaydık o kadar uğraş oldu :) Ramler bozuk mu acaba bu sorun olduğuna göre
  7. A

Ekran kartı ya da başka bir parçanın bozuk olma ihtimali var mı acaba çünkü aynı pcden arkadaşımda aldı onda hata yok
  8. A

Evet hocam yeni w11 yükledim sorunlar tekrar devam ediyor bilgisayarcıda bios ayarlarını kontrol ettirdim,ayrıca forza 5 de direkt oyundan atıyor furmarkdan test ettim sonuç bu
  9. A

Çözüldü✓ RYZEN5 5600 için sıvı mı kule tipi mi ?

Başlıktan belli stock fan var şuanda sıvı soğutma mı yoksa kule tipi mi Fazla para vermek istemiyorum fp ürün olursa kafi
  10. A

Hocam flash ayarladım şimdi sağlam bir kaynağımız var mı w11 için acaba
  11. A

Ekran kartı driver'ını güncellesem/silip yeniden yüklesem bile geçmiyor.

Merhaba sorunu çözebildiniz mi acaba aynı sorunları ben de yaşıyorum çünkü
  12. A

Hocam o zaman Windows 11 kurup bu sürücüleri kurmayı deneyeyim eski sürücüleri otomatik kaldırır sanırım
  13. A

Akşam bir deniyim hocam o halde duruma göre yanıt yazarım
  14. A

Çok iyi olur hocam bir de aklıma şey geldi acaba w11 kurulum mu yapsam,update kısmında hazır kurulum bekliyor aslında
  15. A

Şöyle ben sistem elime ulaşır ulaşmaz ekran kartını takmadan direkt bilgisayarcıya götürdüm,kurulum format windows kurulum hepsini o yaptı bilgisayar da elime 2-3 gün önce ulaştı windows10
Geri