Setup bende olduğu için o açamaz
1682852129
Rockstar support kısmında ki yazıyı diyorsun büyük ihtimalle bana saçma gelmişti ama denenebilir sanırım,güvenlik ile alakalı olabilir mi acaba ?
Bu zaten aklımıza geldi bu lobby girme kısmında sıkıntı yapıyordu.Heist girerken hile açmıyoruz ikimizde zaten ,kasadan paraları aldıktan sonra HEİST FAİLED yazıyor oyun bozuluyor asıl sorun bu
1682851862
O bakımdan sıkıntı yok doğrulamayı denemiştim
1682851921
Kasadan paraları aldıktan sonra...
GTA V online gazino heisti yaparken tam kasadan çıkarken oyun bozuluyor sebebini bulamadım.
Birde hile ile girerken arkadaşlarım benim lobby me katılamıyor yükleme ekranında kalıyorlar
Son cevabı görmemişim hocam deneyeceğim,
Şimdi farklı bir sorun patlak verdi cpu ısı problemi şöyle ki sıvı soğutma taktırdım bazı zamanlar sıcaklık boştayken 90 100 dereceye kadar çıkıyor daha sonra bilgisayar kendini korumaya alıp kapanıyor ama gösterildiği sıcaklık doğru değil kasabuz gibi...
Evet hocam yeni w11 yükledim sorunlar tekrar devam ediyor bilgisayarcıda bios ayarlarını kontrol ettirdim,ayrıca forza 5 de direkt oyundan atıyor
furmarkdan test ettim sonuç bu
Şöyle ben sistem elime ulaşır ulaşmaz ekran kartını takmadan direkt bilgisayarcıya götürdüm,kurulum format windows kurulum hepsini o yaptı bilgisayar da elime 2-3 gün önce ulaştı
windows10