yok yok sana hiçbi lafım yok casperında bu kasası diğerleri kadar kötü değil fakat doğru diyosun menteşe problemleri falan varmış yine benim kastım ben bişey derim sen bişey dersin fikir alışverişi yapar birbirimize bişeyler katarız bu arkadaş bunu anlamıyo bide üstüne paran az bide eleştiriyon...
lütfen şu cahil yorumunu kendine sakla burası forum insanların bütçelerine göre birbirlerine yardımcı oldukları bi yer 25000 tl ye en iyisine bakmaya çalışıyorum ayrıca gerçekten de o modelin kasası malzeme kalitesi açısından iyi değil. Ki evet iyi biliyorum laptop konusunu zaten ama sen gibi...
başlanmasına başlanır ama hem pahalı bi motor hele bizim ülkemizde iyice overated oldu. ilk motorun olucağı için illa ki düşüp kalkıcaksın ve bunu böyle pahalı bi motorda yapmak istemez kimse ve şimdi 2 silindir 250 cc de bi motor gücüde hafife alınacak bi motor değil arkadaşların dediği gibi...
merhabalar arkadaşlar ablam için laptop bakıyorum üniversiteyi bitirdi tez yazmak çeşitli programlar kullanmak için bir laptop arıyor kısacası hiç oyun oynanmayacak bu laptoptan, işte şarjı uzun gitsin uzun süre sıkıntı çıkarmasın bütçemizde maks 25 k ne önerirsiniz 2.el düşünmüyo asla
Aynen ondan oluyo zateb ben kayseride olmaktan baya memnunum kayserili değilüm şehir dışından geldim konyadan zaten çok büyük bi farkı yok ama içme club mekan zaten nefret ederim burda da benim yapabilceğim bir sürü aktivite var ama dediğin givi herkes benim gibi düşünmüyo ojun için sıralaması düşük
Valla aga gelen kimse memnun değil çünkü hazırlığı çok zor aslında zor olması iyi adamlar gerçekten çok kaliteli bi ingilizce eğitimi veriyorlar ama insanlar yks den çıktım hazırlıktayım geziiym kafasında olunca kalıyo herkes 2 senede geçemeyip atılan çok fazla kişi var eğer hazırlıkta yatıcam...
İyi forumlar beyler
1 hafta önce falan soundpeats capsule 3 pro sipariş ettim amazondan 1150 tl ye denk geldi dün geldi kullandım ses performansı olsun gürültü engellemesi rahatlığı görünüşü herşeyi aşırı hoşuma gitti kulaklığın fakat o kronik sorun oldu 1 saat kullanımdan sonda sol tarafından...