AlpBeyk isimli üyenin son içerikleri

1. AlpBeyk

25K'ya İş İçin Laptop Önerisi

yok yok sana hiçbi lafım yok casperında bu kasası diğerleri kadar kötü değil fakat doğru diyosun menteşe problemleri falan varmış yine benim kastım ben bişey derim sen bişey dersin fikir alışverişi yapar birbirimize bişeyler katarız bu arkadaş bunu anlamıyo bide üstüne paran az bide eleştiriyon...
  2. AlpBeyk

lütfen şu cahil yorumunu kendine sakla burası forum insanların bütçelerine göre birbirlerine yardımcı oldukları bi yer 25000 tl ye en iyisine bakmaya çalışıyorum ayrıca gerçekten de o modelin kasası malzeme kalitesi açısından iyi değil. Ki evet iyi biliyorum laptop konusunu zaten ama sen gibi...
  3. AlpBeyk

aga casperın laptoplarının çoğunda ısınma problemleri kronik problemler var bu kasada var mı biliyo musun
  4. AlpBeyk

arkadaşlar bilgisi olan laptop önerebilcek olan yok mu hiç
  5. AlpBeyk

Motosiklete R25 İle Başlanır mı?

başlanmasına başlanır ama hem pahalı bi motor hele bizim ülkemizde iyice overated oldu. ilk motorun olucağı için illa ki düşüp kalkıcaksın ve bunu böyle pahalı bi motorda yapmak istemez kimse ve şimdi 2 silindir 250 cc de bi motor gücüde hafife alınacak bi motor değil arkadaşların dediği gibi...
  6. AlpBeyk

merhabalar arkadaşlar ablam için laptop bakıyorum üniversiteyi bitirdi tez yazmak çeşitli programlar kullanmak için bir laptop arıyor kısacası hiç oyun oynanmayacak bu laptoptan, işte şarjı uzun gitsin uzun süre sıkıntı çıkarmasın bütçemizde maks 25 k ne önerirsiniz 2.el düşünmüyo asla
  7. AlpBeyk

Erciyes üniversitesi bilgisayar mühendisliği yazılır mı

Aynen ondan oluyo zateb ben kayseride olmaktan baya memnunum kayserili değilüm şehir dışından geldim konyadan zaten çok büyük bi farkı yok ama içme club mekan zaten nefret ederim burda da benim yapabilceğim bir sürü aktivite var ama dediğin givi herkes benim gibi düşünmüyo ojun için sıralaması düşük
  8. AlpBeyk

Evet evet öncesine göre dediğin gibi gerçekten ama hala sıralamasına göre diğer okullara göre çok çok başarılı bence
  9. AlpBeyk

Valla aga gelen kimse memnun değil çünkü hazırlığı çok zor aslında zor olması iyi adamlar gerçekten çok kaliteli bi ingilizce eğitimi veriyorlar ama insanlar yks den çıktım hazırlıktayım geziiym kafasında olunca kalıyo herkes 2 senede geçemeyip atılan çok fazla kişi var eğer hazırlıkta yatıcam...
  10. AlpBeyk

Agü bilgisayar mühendisliği tuttu hocam geçen sene mühendislik geri çekince
  11. AlpBeyk

Kulakiçi kulaklık konusunda yardıma ihtiyacım var

Hiç yorum yapıp akıl verebilcek biri yok mu aga
  12. AlpBeyk

Baslangic motoru onerisi

Tvs raider 125 tercih edilebilir bu bütçe için
  13. AlpBeyk

Kulakiçi kulaklık konusunda yardıma ihtiyacım var

İyi forumlar beyler 1 hafta önce falan soundpeats capsule 3 pro sipariş ettim amazondan 1150 tl ye denk geldi dün geldi kullandım ses performansı olsun gürültü engellemesi rahatlığı görünüşü herşeyi aşırı hoşuma gitti kulaklığın fakat o kronik sorun oldu 1 saat kullanımdan sonda sol tarafından...
  14. AlpBeyk

Paparaya noldu aga ne zaman düzelir

Eyvallah fakat altındaydı
  15. AlpBeyk

Paparaya noldu aga ne zaman düzelir

Anladım paranın gitme ihtimali yok de mi hem kayyum atandı hemde kurumda sonuçra para
Geri