Dediğin şey belki monitörden kaynaklanabilir. Oyun ayarlarına iyi bir şekilde göz geçir. 60hz olabilir onu 144hz yaparsan düzelebilir. Eğer akıcılık masaüstünde bile yoksa , monitör ayarlarından 60hzde kalmıştır onuda 144hz yaparsan düzelir diye düşünüyorum.
SSD hiçbir zaman hiçbir oyunda FPS artışı göstermez sadece oyun daha hızlı açılır eğer windowsu ssdye kurarsan bilgisayarın daha hızlı açılır.Oyunlarda şöyle bi verim alırsın belki , ara sıra drop giriyodur onu düzeltir o kadar.
Gamepower Bane - Rampage SMX-R50 Howl - Rampage SMX-R44-
SMX-R44 vatanda 66 lira şuan fiyatının hakkını gerçekten veriyo ve üstü kadifemsi bi yapıda ele tam oturuyor. Kutusunda toplam 100milyon tıklama ömri var diyor fakat ne kadar doğru bilemem.
James Donkey kullanmadım ama Luna kullandım. Luna hakkında yorum yapıcam. Kulaklık çok büyük ,ses kasılıyo çok iyi bir şekilde, ses 80-90 gördüğünde biraz çızırtı yapabiliyor. Ve kablosu baya kalın ve ses kartı var. Beğenmediğim tek yanı kulaklık derisinin 5-6 ay sonra çok yumuşaması ve şeklinin...
Arasında kaldığın kulaklıklarda SteelSeries varsa kesinlikle onu seçmelisin. Çünkü çoğu yayıncı-youtuber yada ünlü olanların çoğu SteelSeries kullanıyo + olarak görünümü bence diğer kullaklıklara göre daha iyi. Rahatlık bakımından artık kulaklık üreten firmalar bunun üstesinden geliyolar. Hemen...
IPS panelde çok iyi filmde izlersin çok iyi oyunda oynarsın. Fakat VA panelde filmden keyif almassın renk doğrulu yok çünkü. IPS panelde nereden bakarsan bak görüntü kaybı yok. Ve ASUS kaliteside var işin içinde. Benim tercihim ASUS olurdu. + olarak montaj yaparken bile bunun farkını...
Bana kalırsa bilgisayarın önemli olduğu gibi monitörde önemli 60hz alırsan akıcı bi şekilde oynayamassın. Tamam bilgisayarın iyi fakat 60hz de oynayacaksın. Bunu bi düşün derim. Eğer bütçeni biraz artırabilirsen yeni bir 144hz monitor bak derim.