alperakerdem isimli üyenin son içerikleri

1. A

STEELSERIES Merc Stealth Tamir Edicek Birini/Tamir edicek yer ARIYORUM!

Öncelikle gününüz güzel geçiyordur umarım. Aranızda bu klavyenin nasıl bir efsane olduğunu biliyordur elime bi şekilde geçirmeyi başardım fakat bazı tuşları calışmıyor klavyenin yaklaşık %90 ı problemsiz calışıyor basit bir şey de olabilir zor bir şey de biraz sevgiye ihtiyacı var pek...
  2. A

Monitörde beyaz ışık sızması

monitörün içinde farklı açılardan bakınca kayboluyor azalıyor baya yani düz bakınca belli oluyor bir tamirci led reflektör değişmesi lazım dedi.
  3. A

Monitörde beyaz ışık sızması

görselde göründüğü gibi garip bir parlaklık cıktı monitörün arkasında backlight problemi mi pixel de mi problem var tam anlamadım backlight problemiyse tamir edilebilir diye düşünüyorum tamir olsa bile tamir gördü diye satıp yenisini almayı düşünüyorum aof Q27G4SRU almak istiyorum genel olarak...
  4. A

Yardım Fan Titreşimi ve Sıcaklık Değerleri Hakkında Yardım

yani sıkıntı olmaz fakat fanın markasını bilmeden yorum yapmak yanlış olur fan mı ses yapıyor soğutucunun metaline mi değiyor kabloya mı değiyor bunları sorgulamak lazım
  5. A

İŞLEMCİ UPGRADE TAVSİYESİ

? neden hocam 1760746944 zorlanıyor demişim fakat cpudan dolayı biraz bottleneck oluyor bazı oyunlarda ama problemsiz kullanıyorum daha Battlefield 6 almadim fakat izlediğim videolarda 5600x yetersiz kalıyordu bi hayli marveldada yuzde 80 ustunu gormuyor ekran kartım belki oyunla alakalıdır...
  6. A

Far cry 6 aldım steamden fakat cd key istiyor.

hocam dünyanın en kolay şeyi steam supporta ulaşmak ticket at olayla alakalı yarın öğlen cevap verirler.
  7. A

Öneri İkinci Hattıma Android Cihaz Tavsiyesi

hocam imei atılabilen xiaomi 14 15 vs gibi bi telefon alıp imei atıp önüne bak bence https://xiaomirepair.net/ listeye bak kararını ver bütçene göre al geç.
  8. A

Far cry 6 aldım steamden fakat cd key istiyor.

hocam iade edebiliyorsan et çıkmıyorsa key yoksa steam e ulaş yardımcı olurlar
  9. A

9k-13k arası min 300hz 360 olursa tatlı olur ips monitör öneri

bu arkadaşın attığı monitör 2K yalnız yazım hatası olabilir 24,5 inç de 2k ilk kez görüyorum eğer sisteminiz çok iyi değilse almanın hiç bir mantığı yok 1080P çekerseniz de çok kötü gözükür normal 1080P monitöre göre...
  10. A

İŞLEMCİ UPGRADE TAVSİYESİ

Selam arkadaşlar güncel olarak 5600X kullanıyorum 3080 ti ile , fakat bazı oynadığım oyunlarda zorlanıyor bilgisayarım marvel rivals apex legends ve battlefield 6 oynamak istiyorum monitörüm 2K problem olmaz diye düşünmüştüm fakat özellikle battlefield da problem oluyor 5800X almayı düşünüyorum...
  11. A

5 5600 overclock öneri lazım

pbo aç yeterli kuzenim curve optimizer ile +175 +200 +150 all core -30 -15 -10 -5 dene stabil calışana kadar mavi ekran yersen değerlerini düşür deneme yanılma yapa yapa senin işlemcinin limitini öğrenip kullanırsın
  12. A

170 BİN TL'ye YAPAY ZEKA ÖNERİSİ İLE SİSTEM TOPLADIM TAVSİYE

lokal de mi calıştıracaksınız chatgptyi amacınız ne ?
  13. A

3080 Tİ Undervolt Önerisi testi

https://prnt.sc/7Te7sCqDzHpz buna değiştirdim bakalım nasıl olucak yanlış yapmışım bi öncekini
  14. A

https://prnt.sc/Hz5TMfX-oy_z böyle yaptım redditden bi kullanıcı böyle stabil calıştırıyormuş şimdi deneyeceğim nasıl diye
  15. A

selam arkadaşlar +500 memory 1950 @900 mv yaptım heaven benchmarkda crash yemedim daha nasıl test edebilirim stabil mi diye farklı ne yapabilirim ?
Geri