alperaydin isimli üyenin son içerikleri

1. alperaydin

9000 tl ye gaming laptop F/P

2 senedir monster kullanan birisiyim, daha sıkıntısını görmedim. Monster sıkıntılı bir marka değil zaten ve monster teknik servisinin verdiği desteği başka bir markanın vereceğini zannetmiyorum. Ayriyeten ömür boyu bakım hizmeti veriyorlar. İstediğin gibi kapağını açıp, ram yükseltme vs. gibi...
  2. alperaydin

Windows’un Kurulu Olduğu SSD’ye Oyun Yükleme

Tamamdır, teşekkürler.
  3. alperaydin

Windows’un Kurulu Olduğu SSD’ye Oyun Yükleme

Öncelikle şunları belirtmek isterim, laptopumda 1 tb HDD mevcuttu. 500 gb m2 SSD takviyesi yaptım ve Windows’u SSD’ye kurdum. Buraya kadar her şey normal. Benim arada sırada oynadığım 2 oyun var; PUBG ve GTA 5 Online. Bunlarıda SSD’ye kursam herhangi bir problem olur mu? Problemden kastım; SSD...
  4. alperaydin

Superbox ne Zaman Gelir

Zaten sorulması gereken yere sormuşsun, bu konuda onlardan daha bilgili bir kişi burada yoktur. Ayrıca neden geç kaldıklarını öğrensen de bir şey değişmeyecek ki. Bekle dervişim sabret..
  5. alperaydin

PC vs Telefon - Liseye geçeceğim, hangisi daha çok işime yarar?

Benim zamanımda Nokia vardı. O zamanlarda önceliğimiz telefondu, herhalde hala önce telefon alman daha mantıklı olur.
  6. alperaydin

Bilim kurgu dizisi önerebilir misiniz?

See’yi de ekledim, o da çok güzeldir.
  7. alperaydin

Bilim kurgu dizisi önerebilir misiniz?

Dark ve See, ikisini de tavsiye ederim.
  8. alperaydin

Enes Batur Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?

Bende açıp enes batur izlemem belki ama her zaman desteklerim. Sevip, sevmemek başka bir şeydir, kitlesinin daha küçük yaşlarda olması başka bir şeydir, böyle sayabileceğim birçok durum var. Ama şu da unutulmamalıdır ki, o daha 20’li yaşlarda ve başarıları ortada, kazandığı paralar ortada, kendi...
  9. alperaydin

2020 YILI İPHONE 6 & 6S Alınır mı?

Yadigarla 5. senemiz oldu. Iphone 6 alınmaz demiş birçok arkadaşımız, herkesin fikrine saygım sonsuz. Şahsi fikrim ise 1000 liraya kadar düşürdükten sonra almanı tavsiye ederim. Kullanım amacını da belirtmişsin zaten. İhtiyaçlarını her türlü karşılayacaktır. Yani 5 sene kullanan birisi olarak...
  10. alperaydin

Sistem nasıl daha ucuz toplayabilirmiyim?

Hiç yoktan bi 15 saat var gibi :D.Ama her şey bizler için...
  11. alperaydin

Ryzen 2600 450 TL İkinci El

Silivri soğuktur, dikkat etmek lazım.
  12. alperaydin

Kaliteli CAT6 ethernet kablosu önerir misiniz

https://m.n11.com/ugreen-cat6-ethernet-kablosu-P372698382 Geçen ay sipariş verdim 8 metre ama 2-3 metre var şu an stoklarda, o da işini görür diye düşünüyorum.
  13. alperaydin

Monster hakkında.

Sadece laptoplara özgü olan bir durum değil ki bu, şu an ne almak istesen gereksiz pahalı. Monster laptopla ilgili bu pahalılığı monster firması ayarlamıyor, ülke şartları neyi gerektiriyorsa ona göre fiyatlar belirleniyor. Yani şu an toplanan sistemler çok mu ucuz? Çok mu uygun? Ya da başka...
  14. alperaydin

Nemli Ortamda Bilgisayar Bir şey Olabilir mi?

Gerçi siz alışmışsınızdır artık sıcağa, çok bunaltmaz sizi. Şimdiden hayırlı yolculuklar, bu arada sisteme de bir şey olmaz.
  15. alperaydin

Nemli Ortamda Bilgisayar Bir şey Olabilir mi?

Konuyla alakasız olarak, Mersin’in nemi de insanı bitiriyor. Yazları Mersin’de bulunduğum zamanlarda, gündüzleri o sıcakta dışarı çıkarken, marketten markete kaçardım serinlemek için.
Geri