alperen.34 isimli üyenin son içerikleri

1. A

Ekrana görüntü gelmiyor ve reset atıyor

İşlemci hariç hepsini yenisiyle denedim ama işlemciyi deneyemiyorum ne yazık ki
  2. A

Yeni ram bile aldım olmuyor.
  3. A

Meselenin sistemsel olduğunu düşünmüyorum eğer öyle olsa depolamayı sökünce biosa girilebilirdi
  4. A

Merhaba arkadaşlar. Rainbow 6 oynarken pc birden kapandı. Ardından tekrar açmaya çalıştığımda anakart marka isminden sonra reset atmaya başladı. Pcyi kapatıp bios pilini vs tüm parçaları çıkartıp temizleyip geri taktım. Arddından ise ekrana hiç görüntü gelmiyor ve sistem resetleniyor sürekli...
  5. A

Gtx950 i7 2600 psu önerisi

Merhaba. Evga çift fan GTX950, İ7 2600, 16gb ramli sistemim için psu arıyorum. şimdi kullandığım psu 500w ancak yetersiz kalıyor. bana ne önerebilirsiniz? Bunu buldum sizce alınır mı? PSU LİNK
  6. A

Hdd kaynaklı donma sorunu ve klik sesi

Arkadaşlar benim eski hdd bozuldu. Ben de yeni hdd alıp içine işletim sistemini yükledim. Bir sıkıntı çıkmasın diye hd tune ile tarattığımda başta sorun çıkmadı. Ancak son birkaç gündür bir işlem yapacağımda ara ara hddnin içinde klik sesi geliyor ve pc donuyor. Bunun üzerine tekrar tarattığımda...
  7. A

Pc açılıp kapanıyor ve görüntü yok

Çok para alıyor aşırı fazla masraf yaptım bütçem daha fazlasını kaldıramaz
  8. A

Onu da yaptım ama yine yapayım 1632386484 Olmadı yine
  9. A

Dün eve geldiğimde pcyi açıp yarım saatliğine başka odaya geçtim geri geldiğimde kapanmıştı ardından tekrar açtım ekrana mavi ekran hatadı geldi inaccessible boot device yazıyordu sonra restart attı sistem çalışıyor ışıklar yanıyor fanlar dönüyor ama görüntü yok görüntü olmadığı için ramlerden...
  10. A

MSI B450 HDD bağlama sorunu

teşekkür ederim
  11. A

MSI B450 HDD bağlama sorunu

MSI B450 GAMING PLUS MAX Anakart var ve bu kartta KINGSTON A400 240GB M.2 500-350MB/s SSD var depolama yetmediği için hdd aldım ancak biostan ne ayarları yapmam gerektiğini bilmiyorum sistem hddyi görüyor ama pc açılınca görmüyor
  12. A

Vga dönüştürücü giriş desteklenmiyor sorunu

Arkadaşlar bugün 2.el gtx950 aldım ve eve gelirken monütörüm vga olduğu için dönüştürücü aldım ancak dönüştürücüyü takınca ekrana giriş desteklenmiyor yazısı gelince acaba kart mı bozuk diye tvye bağladım ve sorunsuz çalıştı ama monütöre bağladığımda hiçbir şekilde görüntü vermiyor
Geri