Merhabalar 4070 super ve ryzen 5 7500f bir sistem kullanıyorum. aldığımdan beri vaad edilenin altında performans gösteriyor son zamanlarda da oyunlarda pc reset atıyor mavi ekran veriyor ve acayip sık fps drop görüyorum. Önceki bilgisayarım çok vasat olduğu için idare ederim gibi gelmişti ama bu...
2K monitörlerin bandı zaten 8 k gibi bir fiyattan başlıyor. En dikkat ettiğim husus aldığım monitörde ghosting çıkma ihtimalinin düşük olması.
4070 super ile birlikte kullanacağım. Asus vg27aq3a modelini düşündüm lakin parlaklık da falan sıkıntı yarattığını söylediler o ne kadar etkiler...
güçlü bir donanıma sahibim . bilgisayarım ısınmıyor bunun için işlemciye soğutucu bile takdırdım. 32 gb ram var. oyun ayarlarına gelirsek de hem yüksek hem de düşük ayarlarda bu donmaları yaşıyorum.
1 ay önce 4070 super ve ryzen 5 7500f li bir sistem aldım. düne kadar her oyunda sıkıntısız oynatıyordu. dün oynadığım tüm oyunlarda ani bir fps drop başladı ve bu çok sık oluyor oynatmıyor. Driverlerim güncel anlamadım sebebi ne olabilir ki?
ilk defa kasa pc kullanıyorum. aile evindeyken ethernet kablosu vardı ondan dolayı tak çalıştır internete bağlandım lakin (insallah) üniversiteye gideceğim. Muhtemelende kira da kalacağım. Ev sahibiyle internet konusunu halledebilirmiyiz bilmiyorum. Eğer kendi telefonumdan internet paylaşıp...
cpu soğutucu adında daha öncede konular açmıştım fakat ani bir sebepten ötürü bütçem azaldı 1.200 civarına kadar düştüm. Ryzen 5 7500f i soğutmaya çalışıyorum. Sistemi aldığım yer Cooler Master hyper 212 spectrum v3 verebilirim o fiyata dedi. Ankarta takmasını vesaire onlar yapıcak sizce yapmalı...
Yeni sistem aldım sistemde ryzen 5 7500f var. Stok fanla acayip ısınıyor https://www.hepsiburada.com/id-cooling-se-224-xts-black-4pin-pwm-120mm-islemci-sogutucu-pm-HBC00004E5PE1 kule tipi sogutucusunu alıp kullanmayı düşünüyorum. Daha sistemi alalı 10 gün oldu termal macunu yenilememe gerek var...
ana kartım asus a620m k kasam zalman n4 rev1 işlemci zaten stok fanla aşırı ısınan bir işlemci 1k-1.5k bütçeyle alabileceğim bir soğutucu arıyorum. kendim takabilir miyim? takamayacağım bir şeyse vatandan alırsam onlar takıyolarmış. (sistemi ordan aldım)
Yeni pc aldım ve açtım. kulaklığım normalde hiçbir sorunu yok önceki cihazda sıkıntısız kullanıyordum. usb girişiyle bağlıyorum kulaklığı ama ses gelmiyor. Sorun nedir ses driverı falan mı yüklemem gerekiyor anakartım Asus A620m-k
şu anlık baktığım bi notebook vardı (nişanlım) fiyatı 5 k düşmüş daha böyle devam ederse en kısa sürede uygun fiyattan alırım. baktığım notebook: https://www.incehesap.com/msi-vector-16-hx-a13vhg-495tr-i7-13700hx-1tb-ssd-12gb-rtx4080-16-fhd-144hz-win-11-gaming-oyuncu-notebook-fiyati-70869/