Oyunu silip yükleme boşuna sorun goodbydpi da onu ve dc yi kapat pubg girdikten sonra aç. 10kdays in dc sinde bu sorunu düzelmek için bi dosta var yönetici olarak çalıştırman gerek onuda yapabilirsin.
ben 7500f kullanıyorum dar boğaz olmaz ama 5060ti alacaksan psu değişmen gerekli bence 550w sınırda kalır gibi önerilen 650w. Ben alırken fiyatlar 5060ti 29-30k 5070 ler 33-35k arasıydı şuan biraz daha artmış indirim denk getirirsen iyi olur.
2 ay önce 25k olan 5060ti 16G yi bir gün arayla 29k ya aldım pişmanım onun üzerine biraz daha ekleyip 5070 alsam daha iyi olurdu yada 9070xt o paralara giriş seviye kart alma benim gibi, gerekirse biraz daha bekle üstüne ekleyip al
Ben ekran kartını ,anakartı, rami değiştirdim indirimli aldığım halde pahalıya geldi elindeki sistemi satıp 0 almak daha mantıklı hem uğraşmazsın acele etme gerekirse pc siz kal bir kaç ay ama güzel bi sistem yakala .
165 Hz monitör ile oynuyorum. Ekran kartım 5060ti işlemci 7500f. O yüzden yüksek hz ye geçmek istiyorum ama bazı sorular var kafamda. 320 hz monitör almayı düşünüyorum ama bu monitörler 240 tan oc li diye duydum bu gercekmi gercekse sıkıntı olrumu . aklımdaki bazı monitörler bunlar ...