Alperen Uruş isimli üyenin son içerikleri

1. Alperen Uruş

🔥İndirim MLD M600 1TB NVMe M.2 SSD 7000/6400MB 🔥5.550₺

ayrıca sağlıkları cok hızlı düşüyor 1 kez aldım birdaha yaklaşmam mld ye
  2. Alperen Uruş

Fiyat Performans 1TB Ssd Önerisi

Peki o fiyatlara ne önerirsiniz bütçe çıkabilirsem alırım
  3. Alperen Uruş

Çözüldü✓ Pubg Steam Lobby geç yüklenme geç açılma sorunu

Oyunu silip yükleme boşuna sorun goodbydpi da onu ve dc yi kapat pubg girdikten sonra aç. 10kdays in dc sinde bu sorunu düzelmek için bi dosta var yönetici olarak çalıştırman gerek onuda yapabilirsin.
  4. Alperen Uruş

Fiyat Performans 1TB Ssd Önerisi

MSI PRO B650M-P anakart kullanıyorum şuanki ssdm MLD M300 sağlığı %58 kaldı. 1TB lık ssd almayı düşünüyorum ne önerebilirsiniz 6-7k yı geçmezse memnun olurum.
  5. Alperen Uruş

Yardım 30K ya kadar yayın+oyun için ekran kartı önerir misiniz ?

hb nın kendi kartı var onu alırsan 9 taksit yaparsın bende öyle yaptım.
  6. Alperen Uruş

ben 7500f kullanıyorum dar boğaz olmaz ama 5060ti alacaksan psu değişmen gerekli bence 550w sınırda kalır gibi önerilen 650w. Ben alırken fiyatlar 5060ti 29-30k 5070 ler 33-35k arasıydı şuan biraz daha artmış indirim denk getirirsen iyi olur.
  7. Alperen Uruş

2 ay önce 25k olan 5060ti 16G yi bir gün arayla 29k ya aldım pişmanım onun üzerine biraz daha ekleyip 5070 alsam daha iyi olurdu yada 9070xt o paralara giriş seviye kart alma benim gibi, gerekirse biraz daha bekle üstüne ekleyip al
  8. Alperen Uruş

Yardım IEM KULAKLIK TAVSİYESİ

bende oyunlardaki performasnı merak ediyorum c3 aldım ama memnun kalamadım bir türlü. Bu konu hakkında bilgisi olan varsa yardımcı olursa seviniriz.
  9. Alperen Uruş

Bu sistemi 20k ile nasıl upgrade edebilirim?

oem paketleri takip et illa güzel sistemler gelir o paralara
  10. Alperen Uruş

Bu sistemi 20k ile nasıl upgrade edebilirim?

Ben ekran kartını ,anakartı, rami değiştirdim indirimli aldığım halde pahalıya geldi elindeki sistemi satıp 0 almak daha mantıklı hem uğraşmazsın acele etme gerekirse pc siz kal bir kaç ay ama güzel bi sistem yakala .
  11. Alperen Uruş

32gb ram 5060ti ekran kartlı oem paket ve sistem tavsiyeleri

oem paket beklemeni öneririm şuan tek tek toplarsan fazla kaçar
  12. Alperen Uruş

32gb ram 5060ti ekran kartlı oem paket ve sistem tavsiyeleri

Fps oyunları oynayacaksan işmeciyi amd seçmen daha mantıklı olur. Genel olarak zaten amd oyunlarda daha iyi tekli çekirdek ve L3 önbellek önemli
  13. Alperen Uruş

Oc li Monitör Sıkıntı Olurmu

300 hz fiyat aralığı böyle malesef
  14. Alperen Uruş

Oc li Monitör Sıkıntı Olurmu

165 Hz monitör ile oynuyorum. Ekran kartım 5060ti işlemci 7500f. O yüzden yüksek hz ye geçmek istiyorum ama bazı sorular var kafamda. 320 hz monitör almayı düşünüyorum ama bu monitörler 240 tan oc li diye duydum bu gercekmi gercekse sıkıntı olrumu . aklımdaki bazı monitörler bunlar ...
Geri