alperen0000 isimli üyenin son içerikleri

1. A

Pc de düşük performans acil

beyler sa 1,2 hafta önceye kadar cs 2 de 150 170 fps ler alırken şuan en düşük ayarlarda 70 fps civarı alıyorum nedeni ne olabilir ekran kartı sürücüsünü kaldırdım tekrar yükledim fakat sonuç aynı internette baktığım test videolarında 190 200 fps civarı almam gerekiyor şu an oynadığım en düşük...
  2. A

Win 11 dosyada sağ tık donuyor

Sa pc de bugün başlayan bir sorunum var dosyalara sağ tık yaptığın zaman açılmıyor ve masaüstünde oldu ise masa üstü donuyor dosya gezgininde yaptığımda ise dosya donuyor bir çözümü varmıdır windows 11 için teşekkürler
  3. A

Çözüldü✓ Pc donuyor yardım lazım

Pek anlayamdım sesten yok hiç bir yere giremiyorum girdiğimdede hemen ardından donuyor zaten
  4. A

Peki komple pc nin donması normalmi son olarak teşekkürler
  5. A

Teşekkürler ama bi 10 gün kadar beklemem gerekicek yinede haberleşelim
  6. A

Yavaş olması değil sorunum pc yi şuan hiç kullanamıyorum bile 1759068653 Hiç bir şey yok içinde steam ve msı after burner var
  7. A

Eyw reisim içim içimi yiyiyor başka bir bileşen bozuk olabilir diye ssd alacağım hdd kısa süreliğine kullanacaktın ama çok çabuk bozuldu neden olabilir 2 gün kullanabildim sadece
  8. A

Sa beyler pc yeni kurdum idareten ileride yükseltirim diye 500 gb hdd aldım 2 gün sorunsuz kullandım sonrasında pc açılmıyor (siyah bir ekranda sadece mouse var) açıldığındada 3-5 dakika geçmeden donuyor ve hiç bir şekilde pc kasadan kapatmadam kapatamıyorum sadece görev yöneticisinde diskin...
  9. A

Pc açıldıktan 1 2 dakika sonra donuyor yardı

Sa pc yi yeni topladım win 11 ile kurdum fakat 2 gün sonra donmalar başladı win 10 a düşürdüm halâ devam ediyor windows+shıft+ctrl+b vb işe yaramıyor bilen birisi yardım ederse sevinirim
  10. A

Çözüldü✓ Ryzen 5 5600 arc a750 anakart önerisi

Arc a750 ve ryzen 5 5600 için en uygun olacak anakartı söylermisiniz
  11. A

H610m-e anakart yeterlimi

Maalesef ki öyle biraz ekran kartını en verimliği kullanabileceğim bileşenler nelerdir
  12. A

20000 TL'ye telefon önerisi?

Poco serilerine bakabilirsin genellikle oyun performansı iyi kamera güzel batarya vs olarak ta sağlam bir seri 1755417513 Realme 11 pro plus 12 pro plus redmi 14! Pro bakabilirsin
  13. A

H610m-e anakart yeterlimi

İntel arc a750 ekran kartı ,MSI Pro H610M-E a anakart, rayzen 5 5600 veya 5 8400f, 32 gb ram, 650 w güç kaynağı, bileşenleri olan bi kasa toplamayı dülünüyorum dar boğaz yaparmı güç kaynağı yeterli olurmu biraz bilgilendirirseniz sevinirim
Geri