Alperen11 isimli üyenin son içerikleri

1. A

Çözüldü✓ RAM Overclock sonrası görüntü gelmiyor

Yine gaza geldim, 2666mhz olsun bari dedim, voltajı auto'da bıraktım; yine aynısı oldu... Akıllanmak en doğrusu hocam. Çok sağ olun gerçekten. Bunu okuyan aynı sorunu yaşayan arkadaşlar varsa sakın bulaşmayın, gerekliyse 9 taksitle ayda 75 lira gibi bir fiyata 3200mhz çift kanal 16gb RAM alın...
  2. A

Size o kadar minnettarım ki. Teknoloji ustasıyız diye geçinen malum forumda kimse güç kablosunu sökmeden dene diyemedi. Çok çok teşekkür ederim. Sizce RAM overclock işine bulaşmaya değer mi? Yoksa ders alıp böyle oynamalı mıyım?
  3. A

Güç kablosunu söktüm, BIOS pilini çıkardım, 3-4 dakika sonra pili taktım, güç kaynağını bağlayıp çalıştırdım ve sonuç değişmedi. Hatta ilk denedikten sonra ekran kartımı geri taktım sistem 2-3 kez tekledi fanlar durdu sonra düzeldi ve diğer açışlarımda tekleme asla olmadı. Ne yapmalıyım sizce?
  4. A

Merhaba dostlar, yeni topladığım 3600 ve 5500xt sistemimde takılı olan 2400mhz RAM'lerimi daha iyi performans almak adına 3000mhz'e yükselttim ve varsayılan olan 1.2v'i 1.3v'e çıkarttım. Kaydedip yeniden başlattıktan sonra görüntü alamadım. Araştırmalarım sonucu BIOS pilini çıkartıp BIOS...
Geri