Ya valorant oynicaktım ama van 9003 hatası alıyo bu da legacy olmamalı biostan düzeltiliyo ben bunu UEFI yapınca düzeliyo ama garantisi gidiyor mu daha 1 yıl garantisi var ona göre yapıcam.
teşekkürler ama fiyatı artımak istemiyom artık zaten bazıları bu pahalı ve kötü diyip başka ucuza ve daha iyisini önerenler var diye buraya bi sorayım dedim
Onun dışında kasa belli değil ne alcağımı bilmiyom bi de
[H3 id='Thermalright+Assassin+Spirit+120+Plus+V2+120mm+4+x+6mm+Is+Borulu+Intel-AMD+Uyumlu+Hava+Soutucu+almay+dnyom+toplam+43k+y+gemicek+ekilde+kurmam+lazm+sistemi+nerileriniz+var+m']Thermalright Assassin Spirit 120 Plus V2 120mm 4 x 6mm...
doğrudur ama bütçem el vermez o yuzden buyuk ıhtımalle 4070 alırım ama alacagım zaman indirim bitmesse 5070 i alırım büyük ihtimalle ama benim bahsettiğim konu bu değil toplam 40k bütçem var ve ekran kartım belli ya 4070 ya 5070 alıcam gerisini ne alıcağımı çok bılmıoyrum 15k bütçe kalıyo ekran...
Gigabyte Gıgabyte RTX4070 12GB Wındforce Oc GV-N4070WF3OC-12GD GDDR6X 192BIT HDMI Dp Pcıe 16X V4.0 alıcam ama yanına nasıl şeyler almalıyım yanı hangı işlemci anakart ssd felan onu tam bilmiyorum bütcem toplam 40k ekran kartı 26k o yuzden 15k butcem var şuan neler alabilirim