Alperen8 isimli üyenin son içerikleri

1. Alperen8

Laptopumu Soğutamıyorum Yardım

Deneyeceğim teşekkürler 1742121614 Aklımda hocam sağol
  2. Alperen8

bilgisayar zaten bozulduğu için komple temizlenmişti yakın zamanda kontrol ederim tekrardan rpm ler ise 7200 civarında vantilatör gibi üflüyor maşallah teşekkür ederim ilginiz için
  3. Alperen8

Zalman NS 3000 soğutucum var fanlar temiz ve iyi dönüyor Cooler Master Cryofuze Violet almıştım onu deneyeceğim 1 2 hafta sonra okuldan eve dönmeyi bekliyorum bunu denedikten sonra MX6 denerim büyük ihtimal
  4. Alperen8

Bilgisayarım Acer Nitro 5 AN 515-58 İ7 12700H RTX3070 Herkesin önerdiği faz değişimli Honeywell termal pad i denedim ama yaklaşık 1 ay sonra ısınmalar tekrar başladı termal grizzly macun sürdüm yine pump out oldu ne sürersem bir süre sonra pump out oluyor artık işlemciyi 35 watt ile...
  5. Alperen8

Honeywell PTM7950 Termal Ped almak istiyorum, hangi boyut almam gerek?

Hocam arkadaşın aldığı zamana yakın bir zamanda bende almıştım 80 80 boyutundaydı sanırım 80 90 tl idi yanlış hatırlamıyorsam ama biliyorsun gümrük vergisi muhabbetleri değişti şuan ne olur bilmem
  6. Alperen8

Çözüldü✓ Pcde drop olması demek sadece takılmaylamı anlaşılr

bence takılmadığı sürece sıkıntı yok, zaten optimizasyonu çok iyi değil blackops 6 nın, ben öyle hatırlıyorum
  7. Alperen8

Galiba Laptop Güç Kaynağında Sıkıntı Var

Hocam gördüğünüz gibi cpu ve gpu power dalgalı ayrıca assetto corsa veya yüksek ekran kartı kullanımı gerektiren oyunlar oynadığımda bir anda ekran kartı işlemci kullanımları ve watt değerleri düşüyor 15 20 saniye kadar fps 120 den 20 e düşüyor sonra düzeliyor biraz araştırdım güç kaynağına...
  8. Alperen8

Çözüldü✓ Bu sistem alınır mı 30K

Bu sistemi alıp ileride işlemci yükseltsem nasıl olur mantıklı mı galiba işlemci biraz darboğaz yapıyor zaten Fiyatı 30K
  9. Alperen8

Ekran Kartı Kullanımı ve Watt değeri 0 a düşüyor

Hocam eyvallah çözdüm mevzuyu wireless mouse un dongle ını çıkardım çözüldü bir arkadaşta daha böyle olmuş bende deneyeyim dedim halloldu ama çok saçma bir olay ben wireless mouse kullanamayacak mıyım baya garip bence
  10. Alperen8

Ekran Kartı Kullanımı ve Watt değeri 0 a düşüyor

Sistem Laptop RTX3070ti İ7 12700H 32gb ram mux switch ile sadece ekran kartını kullanıyorum eski ekran kartı driverlarını denedim düzelmedi fikri olan?
  11. Alperen8

Discordda 1 aygıt 3 tane gözüküyor

yok hocam orada başka cihaz ve aygıt yöneticisindeki gizli eski aygıtları da kaldırdım kulaklığın ve bilgisayarın driverlarını bir çok kez DDU ile kaldırıp doğru sırayla kurdum şuan bu kulaklıkta windows dolayısıyla olan dip ses de geliyor ona da baya bi çözüm araştırdım denedim olmadı format...
  12. Alperen8

hocam doğru diyorsun ama orda yok bu cihazlar sadece olması gerektiği gibi kulaklık var 1 tane
  13. Alperen8

Çözüldü✓ Disklerinizden biri risk altında uyarısı

valla bir sıkıntı yaşamadım daha eyw hocam
  14. Alperen8

Başta bir sıkıntı yoktu sonradan nvidia brodcast kurdum gürültü engellemesi için beğenmedim ve sildim ama bunlar böyle kaldı ve sadece discorda girdiğimde bütün sesler robotlaşıyor cızırtılı oluyor nasıl yok edebilirim bunları sadece 1 tane certified yazan kalmalı normalde dc kullanamaz duruma...
Geri